21/7/10

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ [3] ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Γράφει ο /η Δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσώνας


Ο άνθρωπος επαγγελματίας, ο άνθρωπος που έχει κάνει την αλήθεια εχθρό του, κάνει τον κουτό αλλά μέσα του κοιτάζει πώς να ξεγελάσει τον λαό της Γλυφάδας και να είναι ξανά με τον έναν η με τον άλλον τρόπο μέσα στην διοίκηση του Δήμου , στην σήψη και στην εξουσία.

Σε περίπτωση που προταθεί άλλος για δήμαρχος, ,βάζει άλλους μπροστά να πάρει μια θέσει καλή ή ως [Πρόεδρος του Γκόλφ, ή πρόεδρος δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να έχει την δυνατότητα να πάρει μαζί του τον κολλητό του και μέγα σύμβολο Θανάση. ο Άνθρωπος που τα ξέρει όλα .Κάνει διοίκηση, συμβουλεύει τους πολίτες ,ο άνθρωπος φαινόμενο. Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. .

Αυτοί θέλουν να καθίσουν ξανά στον Δήμο άλλα πέντε χρόνια και να φέρουν την Γλυφάδα πιο χειρότερα από ότι την κατάντησε ο Μεγαλοδήμαρχός μας και η παρέα του.

Εγώ θέλω να ρωτήσω τον καρδιολόγο Ιατρό και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ασλανίδη στο ψηφοδέλτιό του θα έχει αυτήν την ομάδα; ή θα πορευτεί με νέους ανθρώπους;

Θα ενώσει την παράταξη με ανθρώπους που ακούστηκαν για αδιαφάνεια και κακοδιαχείρηση μέσα στην διοίκηση;

Ρωτώ και τον έτερο Χειρουργό ιατρό κ. Στ. Δήβαρη γιατρέ τι θα κάνεις; Θα έχεις και συ την ίδια ομάδα στο ψηφοδέλτιό σου;


Πρέπει να ξέρει ο Γλυφαδιώτικος λαός τι ζητάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου