10/5/10

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ


Ανεβαίνει ο πυρετός της προεκλογικής αντιπαράθεσης των υποψηφίων.

Με επίκεντρο την αδιαφάνεια, την αδράνεια και την λαϊκή οργή εν’ όψει οικονομικής κρίσης.

Βύρωνας μια πόλη που φημίζεται για την αγορά της, για την κίνηση και για πολιτισμό της. Εδώ στο Βύρωνα το κοντέρ γράφει κόκκινο, οι τόνοι ανέβηκαν, οι κόντρες άρχισαν και οι δυο πρωταγωνιστές ετοιμάζουν τα πολιτικά τους μαχαίρια… ο καταλληλότερος θα κερδίσει και την εμπιστοσύνη του κόσμου
Ο Δήμαρχος Ν.Χαρδαλιάς μέσα στην τετραετία του, παρουσίασε πολλά έργα και έχει καλή κοινωνική πολιτική, προσπαθεί να αλλάξει την πόλη του Βύρωνα και να γίνει πόλη της γειτονιάς, στην εξυπηρέτηση, στην χρησιμότητα, στην αισθητική… Υπάρχουν όμως και πολλά σχόλια εναντίον του από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Απέναντι του έχει ένα δυναμικό αντίπαλο, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον Π. Κόνσουλα, που επί τέσσερα χρόνια συμμετέχει ενεργά και προσφέρει με δική του πρωτοβουλία στους συνδημότες του, σε όλους τούς τομείς. Κοινωνός, αλλά και σκληρός αντίπαλος ως αντιπολίτευση, Η δράση του δεν περιορίστηκε, δεν κούρνιασε στο ρόλο και δεν σώπασε. Λειτούργησε ως αρχηγός προς το κοινό όφελος όλων.

Ένα είναι σίγουρο, ότι και οι δύο είναι καλοί μαχητές.

Εμείς θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις –προσπάθειες – θέσεις- προτάσεις - όλων των υποψηφίων, από όλες τις παρατάξεις που καθημερινά θα διαμορφώνουν το κλίμα και θα σας βοηθήσουν να έχετε ακόμα καλύτερη άποψη.

Προφίλ υποψηφίων:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου