24/6/10

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

Πρώτη φορά στην ιστορία της τοπικής Αυτοδιοίκησης υπάρχουν τόσοι πολλοί επίδοξοι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Και λέμε επίδοξοι γιατί δεν έχει ασφαλώς ακόμα ξεκαθαρίσει η κατάσταση., Mε βάση τις πληροφορίες μας, να σας ενημερώσουμε ποιοι στηρίζουν ποιόν. Πάμε

Η διαδικασία των προτάσεων ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή 13 Ιουνίου ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες μέχρι το τέλος του Ιουνίου αρχές Ιουλίου αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τελικό στάδιο της επιλογής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι για πρώτη φορά όλες οι προτάσεις κατατέθηκαν μέσω διαδικτύου στο www.pasok.gr ώστε να είναι ακόμη μια αδιάβλητη και αξιόπιστη πράξη, γεγονός που μπορεί να εξηγεί ως ένα βαθμό και το αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Ή ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ?

Φωτά έχουν πάρει οι λίστες των υποψηφίων, βλέποντας ονόματα που διατηρούν θέσεις σε γραφεία υπουργών, σε επιτροπές, σε δικές τους επιχειρήσεις, άγνωστοι προς την τοπική κοινωνία, να διεκδικούν υποψηφιότητες διορισμού, όπως τις αποκαλούν. Αμφιβάλουν για το πόσο αδιάβλητη και αξιόπιστη είναι η διαδικασία μέσω διαδικτύου. Από τη μια δηλώνουν παρουσίες και από πάνω, βουλευτές, υπουργοί, νομαρχιακοί χτίζουν προπύργια στην κούρσα εκλογής.

Υποψήφιοι Περιφερειάρχες


Το ΠΑΣΟΚ δίνει εξαιρετική βαρύτητα στην συγκεκριμένη Περιφέρεια. Επτά είναι τελικά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνονται στην λίστα της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων. Πρόκειται για τον νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα (που μέχρι στιγμής φέρεται ως ο επικρατέστερος), τον νομάρχη Αθήνας Γιάννη Σγουρό, την υπερνομάρχη Αθηνών - Πειραιώς Ντίνα Μπέη, τον Δημήτριο Παπαδάκη και τον δήμαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα. Φυσικά δεν αποκλείεται να τεθεί επικεφαλής κάποιος από τους υπουργούς Μ. Χρυσοχοϊδη και Α. Λοβέρδο, η ο Κώστας Σκανδαλίδης. Ως υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες στο δυτικό τομέα εμφανίζονται οι Θάνος Βούρδας, Ηρώ Ζερβάκη, Παναγιώτης Μπιτούνης, Ευτύχης Κοντομάρης (έχει δηλώσει υποψηφιότητα και για την αντιπεριφέρεια Ιονίων Νήσων, Βασίλης Γιαννακάκος.

Στη ΝΔ ακούγονται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, το όνομα του ΆρηΣπηλιωτόπουλου φαίνεται να υποχωρεί, ενώ από τους αυτοδιοικητικούς προκρίνεται ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής.

Υποψήφιος με το ΚΚΕ ο Παφίλης Θανάσης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, βουλευτής Α΄Αθήνας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Πρώτη ανακοίνωση αυτόνομης υποψηφιότητας από τους Οικολόγους Πρασίνους: Αυτή του Κώστα Διάκου, δικηγόρου ειδικού σε θέματα περιβάλλοντος

Από τον ΛΑΟΣ εκφράστηκε η επιθυμία υποψηφιότητας εκ μέρους του βουλευτή Μάκη Βορίδη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ…

Ο Θ. Ορφανός στον Άλιμο, είναι από τους τυχερούς της εκλογής, παίζει μόνος του στοίχημα…

Ο Β.Βαλασόπουλος στην Ηλιούπολη, είναι από τα ονόματα που έπεισαν, αλλά και πολύ γρήγορα ένωσαν το χώρο του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ουσιαστικά εμπόδια και κόντρες θα πάνε καλά

Στον Αγ. Δημήτριο η Μ. Ανδρούτσου δίνει τον αγώνα της μέσα από την παράταξη του κ. Ειρηνάκη και την τοπική κοινωνία μεταφέροντας ένα κλίμα αισιοδοξίας προσδοκεί να κερδίσει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, και από την άλλη, ένας συνυποψήφιος με δράση και αποφασιστικότητα
Ο Φ. Οικονομάκος, ο οποίος έχει χρόνια τώρα μια δυνατή και αξιόλογη πορεία προερχόμενος από το χώρο του ΠΑΣΟΚ δημιούργησε κλίμα εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

Η παράταξη του Π. Κόνσουλα στον Βύρωνα, εξελίσσεται ανοδικά, όλα δείχνουν ότι έχει την εύνοια από το ΠΑΣΟΚ, πολλούς φίλους και μέλη που τον στηρίζουν, αλλά κυρίως την δράση του μέσα στην πόλη του.

Ο Κ. Κόκκορης στη Γλυφάδα, δεν ανταγωνίζεται τους συνυποψήφιους, πιστεύει πως ο κόσμος θα τον εμπιστευτεί και θα προχωρήσει ως το τέλος με τη στήριξη του κόμματος και των συμπολιτών του..

Όνομα έκπληξη, ο Ν. Βενιζέλος στη Δάφνη, προέρχεται από την δημοτική ομάδα της αντιπολίτευσης, όλα δείχνουν πως υπάρχει ελπίδα να πάρει λαϊκή εντολή εάν πάνε σε προκριματικές..

Ο Χ. Πασβαντίδης στην Αργυρούπολη, είναι το αγαπητό παιδί που έδωσε αγώνες και δεν φοβήθηκε να συγκρουστεί. Έχει μεγάλη απήχηση και αναγνωσιμότητα, αλλά οι τελευταίες του κινήσεις σχολιάστηκαν και κρίθηκαν πολύ από τον τοπικό τύπο, τους πολίτες, τα όργανα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από κάποιους υπουργούς. Προς το παρόν μαύρα τα σύννεφα

Ο Α. Καμπάκας στην Καισαριανή, δεν ευνοήθηκε από τους καιρούς και τα χρόνια, δείχνει απογοητευμένος και πιθανότατα να κατέβει ανεξάρτητος..

Ο Δ. Πανταζόπουλος στην Ηλιούπολη, έχει ρεύμα και πολύ κόσμο που τον στηρίζει ως προσωπικότητα, Είναι χρόνια στο χώρο της διοίκησης με ενεργή δράση και πρωτοβουλίες, αλλά κουβαλάει την αμαρτία της προηγούμενης διοίκησης..

Ο Β. Λύκος στην Δάφνη, έχει κόσμο που τον στηρίζει και μάλιστα πολλούς νέους ανθρώπους που το στηρίζουν και πιστεύουν στην γνώση και την εμπειρία που έχει αποκτήσει. Αλλά η εργασιακή του σχέση με τους υπουργούς δεν είναι στα συν του.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ .

Όλες οι δημοσκοπήσεις και τα ρεπορτάζ, μιλάνε για άνοδο των ανεξάρτητων συνδυασμών που θα κατέβουν με πολυκομματική κίνηση.

ΟΙ έρευνες καταγράφουν στα δύο μεγάλα κόμματα σημαντική πτώση στις νέες περιφέρειες, αλλά και πάλι θα είναι οι κερδισμένοι της ιστορίας.

Αυτό να το θυμάστε!

Αξίζει να σας αναφέρουμε, πως οι οιανεξάρτητες υποψηφιότητες, στην Αργυρούπολη με τον Γ. Κωνσταντάτο, στον Αγ. Δημήτριο με τον Μ. Παπαδακάκη, στην Γλυφάδα με τον Ο. Παπαδόπουλο, την Α. Λιγνού, τον Β. Τσατσαράγκο, τον Σ. Δανδράκη, στον Υμηττό τον Δ. Αργιανά, στην Ηλιούπολη τον Π. Πατσαβό έχουν κάνει αξιόλογη δουλειά ως αντιπολίτευση, η ενασχολούμενοι με τα κοινά .
Προχωράνε με γνώμονα την εκτίμηση του κόσμου και αγωνίζονται να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών τους και όχι των υπουργών.

Βέβαια και αυτοί θα κριθούν από τον κόσμο ανάλογα την πορεία τους.


{Λίγο πριν διαβάσετε τα ονόματα των υποψηφίων να σας αναφέρουμε ότι σχεδόν οι περισσότεροι απάντησαν πως όταν ανακοινωθούν τα ονόματα που θα έχουν την στήριξη του κόμματος και δεν είναι οι αρεστοί,, θα σεβαστούν τις διαδικασίες και θα στηρίξουν τον αρχηγό της παράταξης.}

ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ -Ν.Δ



ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ -ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ

-ΖΩΙΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

.-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

-ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

-ΦΟΥΛΕΔΑΚΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

-ΦΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

-.ΠΑΠΑΔΑΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ


ΑΛΙΜΟΣ - ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Ακούγεται η κ.Μεταξά από τη Ν.Δ

ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ


ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΕΛΛΗΝΙΚΟ-

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

-ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ

-ΤΣΑΡΠΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

- ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΤΙΔΗΣ


ΒΥΡΩΝΑΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

-ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

- ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ


ΓΛΥΦΑΔΑ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ -ΥΠΟΨΗΦΙΟΣΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

-ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

-ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

-ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ ΑΘΗΝΑ

-ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

-ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

-ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Συζητά την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ ο βουλευτής της, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

-ΑΘΗΝΑ ΛΙΓΝΟΥ

-ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ


ΔΑΦΝΗ-ΥΜΗΤΤΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ –ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

-ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

-ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

-ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

-ΛΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

-ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

-ΜΠΟΥΡΝΕΛΕΣ ΝΙΚΟΣ

-ΑΡΓΙΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ –ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

-ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

-ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

- ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

-ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

-ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

-ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

-ΠΡΟΒΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Η Δημοτική Παράταξη "ΗΛΙΟΥ - πόλις, ανθρώπινη πόλη" επέλεξε ως υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Κοκοτίνη.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΚΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

-ΒΑΡΣΑΜΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

-ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

-ΓΡΙΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

-ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

-ΜΟΥΤΖΑΛΙΑ ΟΛΓΑ

-ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

- ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ

-ΧΡΙΣΤΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ –ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΟΚΑΣ -ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

-ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

-ΚΑΜΠΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ


ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

-ΗΛΙΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

-ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΒΑΣΩ

-ΚΑΜΠΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Πολύ φοβάμαι οτι οι διαδικασίες επιλογής υποψηφίων γίνονται με μέτρα και σταθμά παλαιάς κοπής. Αν όντως ειναι ετσι τότε δεν πάμε μπροστά.
    Θα μας μπαλώνουν το δρόμο ενα μηνα πριν τις Εκλογές και ολα οκ. Τέσσερα χρονάκια αφέντες και δε μπα να καιγόμαστε οι πολίτες ... το πολυ να εφεύρουν και νεα πρόστιμα για έσοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή