24/6/10

ΔΙΚΑΙΩΣΗ Π. ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ


Ξεκινάει η αποξήλωση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από το υπουργείο Υποδομών στην Κατεχάκη...

Από σήμερα Πέμπτη 24 του μήνα και για ένα μήνα συνεργεία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, θα ξηλώνουν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, κατά μήκος του οδικού άξονα Λ. Κατεχάκη - Καρέα - Αλεξιουπόλεως - Αργυρουπόλεως - Λ. Βουλιαγμένης, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από 09.00 έως και 20.00, ανάλογα με τον κυκλοφοριακό φόρτο και σε συνεννόηση με τα αρμόδια Τμήματα της Τροχαίας.

Η αποξήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για την διαμόρφωση μιας εθνικής πολιτικής για την Οδική Ασφάλεια.
Μάλιστα για το σκοπό αυτό και κατόπιν εντολής και με την άμεση επίβλεψη του Πρωθυπουργού, λειτουργεί από τα μέσα Απριλίου, διαδικτυακός τόπος «Χωρίς Παράνομες Διαφημιστικές Πινακίδες» (www.illegalsigns.gov.gr) που έχει ως στόχο την συμμετοχή των πολιτών και την αποφασιστική συμβολή τους, στην αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και υποβαθμίζουν το περιβάλλον και την αισθητική των πόλεών μας.
Δικαίωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα

Σημειώνεται ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση Βύρωνα, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κόνσουλα, μαζί με την συμμετοχή φορέων, πρωτοβουλιών, αλλά και απλών ενεργών πολιτών, στις 16 Απριλίου 2010, προέβη σε συμβολική αποξήλωση δύο (2) από τις περισσότερες από εξήντα (60!) παράνομες διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Βύρωνα, επί της Λ. Κατεχάκη, οι οποίες έχουν επανειλημμένως στοιχίσει σε σοβαρούς τραυματισμούς και κυρίως σε ανθρώπινες ζωές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου