30/8/10

ΠΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΤΙΚΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Γράφει ο/η Δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσώνας

Ισχυροί πολιτικοί παράγοντες μεθόδευσαν την τελευταία στιγμή την άνοδο και την στήριξη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για υποψ. Δήμαρχο στην Γλυφάδα.

Την Τρίτη [ 7] μ. μ. καλεί στο τηλέφωνο ο κ. Μηχαλιολιάκος τον Υποψ. Δήμαρχο [ χειρουργό] Οδυσσέα Παπαδόπουλο στο γραφείο του στο κολωνάκι και του ανακοινώνει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για υποψ. Δήμαρχο στην Γλυφάδα, και τον συμβουλεύει να μιλήσει και με τους άλλους δύο γιατρούς Βαγ. Ασλανίδη και Στελ. Δίβαρη, ώστε να είναι η Ν. Δ. ενωμένη για την κάθοδο της προς τις εκλογές, Ανακοινώνει πως αύριο Τετάρτη [ 9 ] μ.μ. θα ανακοινώσουμε στα μέσα ενημέρωσης την στήριξη της Ν.Δ. σε εσένα Οδυσσέα.

Ο Οδυσ. Παπαδόπουλος είναι στον δρόμο προς το γραφείο του Μιχαλιολιάκου, χτυπά το τηλέφωνο του Οδυσσέα και ο κ. Μηχαλιολιάκος του λέει Οδυσσέα,,έχω δυσάρεστα νέα να σου πω, όλοι η Ν.Δ.είναι στο πλευρόσου και θέλει εσένα αλλά δύο ισχυροί παράγοντες [ εγώ έμαθα ποιοί είναι ] Κώστας Καραμανλής πρώϊν πρωθυπουργός και στενός φίλος της οικογένειας Βαρβιτσιώτη και με την πίεση του Αβραμόπουλου ανετράπη η στήριξη της νέας Ν.Δ. στον Οδυσσέα και δόθηκε στο αγαπημένο παιδί του πιο αποτυχημένου πρωθυπουργού στην ιστορία της Ελλάδος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μιλ. Βαρβιτσιώτης με αυτές της μεθοδεύσεις θέλει να είναι Δήμαρχος στην Γλυφάδα?

1 σχόλιο:

  1. Πολλά όνειρα σε θερινό ουρανό βλέπει ο Οδυσσέας. Πες του να βάλει κανένα σεντόνι επάνω του γιατί θα κρυώσει απο τις μα..κακίες που λέει. Ο Μιχαλολιάκος ούτε τον έχει δει ποτέ ουτε τον ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή