8/9/10

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΙΜΟΥ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού, που διοργανώνει ο Θουκυδίδειος Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αλίμου.

Οι εκδηλώσεις στην παραλία ξεκίνησαν την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου παρουσία του Δημάρχου Αλίμου Θάνου Ορφανού και ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με τον καθαρισμό της παραλίας από εθελοντές.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την πρωτότυπη έκθεση πλωτής τέχνης με εικαστικά έργα μέσα και έξω από το νερό.

Όλα τα απογεύματα του τριημέρου ήταν αφιερωμένα στα μικρά παιδιά με εργαστήρια ζωγραφικής-γλυπτικής, ανακύκλωσης, ομαδικό παιχνίδι, εργαστήρια με Τέχνες τσίρκου, προβολή Ντοκυμαντέρ, σύγχρονο κουκλοθέατρο, face painting και καλλιτεχνικό-κωμικό Fashion Show με μοντέλα τα ίδια τα παιδιά που φορούσαν τα ρούχα που κατασκεύασαν στο εργαστήριο ανακύκλωσης.

Παράλληλα όσοι βρέθηκαν στην πλαζ του Αλίμου παρακολούθησαν συναυλίες με τους Waterpipes, τον Ζακ Στεφάνου και τη μπάντα ΚΟΑΛΑ και τους Asturias.

Παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου η Πρόεδρος του Θουκυδίδειου Πολιτιστικού Οργανισμού Μαρία Μουτσάτσου μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Θ.Π.Ο. .

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται καθημερινά στις 9.00μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο στο Λόφο Πανί μέχρι την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου