9/9/10

ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ…ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ Ν. ΧΑΡΔΑΛΙΑ

«Εποχή Δημιουργίας- Συνεργασία Πολιτών»:
Η ταχύτητα και η συνεχής εγρήγορση που επιδεικνύει η παράταξη του Ν. Χαρδαλιά βάζει τα γυαλιά στους υπόλοιπους συνδυασμούς κάτι που αντικατοπτρίζεται πλήρως από τα έργα που έχει επιτελέσει με ευαισθησία και συνέπεια απέναντι στούς συμπολίτες του.


Γεμάτη εκπλήξεις η χθεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, για άλλη μια φορά με πράξεις καταθέτει την ταυτότητα της κοινωνίας του Βύρωνα.

Από άκρη σε άκρη χωρίς κομματικές ταυτότητες κλείδωσε ένα ψηφοδέλτιο γεννημένο από ανθρώπους της γειτονιάς΄, της διπλανής πόρτας, νέα και λαμπερά πρόσωπα της καθημερινότητας,.
Άνθρωποι από όλες της ηλικίες, επαγγέλματα, ιδεολογίες, ακαδημαική εκπαίδευση αγκάλιασαν την προσπάθεια και τον αγώνα του Ν. Χαρδαλιά για ένα κοινό στόχο... ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ.

«Η μέρα για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου πλησιάζει. Μία καθοριστική τετραετία για όλους, σε μία πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, όπου η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει σημαντικό ρόλο.

Τα πρόσωπα που η «Εποχή Δημιουργίας- Συνεργασία Πολιτών» επέλεξε να απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό της, του οποίου ηγείται ο Νίκος Χαρδαλιάς, είναι σε όλους σας γνωστά. Πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία, που λένε ΟΧΙ στη λογική των χρισμάτων και των κομματικών εναγκαλισμών. Πρόσωπα έτοιμα να ενώσουν δυνάμεις με τους ενεργούς πολίτες σε κάθε γειτονιά και μέσα από συνεννόηση και συνεργασία να σηκώσουν τον Βύρωνα ψηλά! Είναι η ισχυρή μας ομάδα, η οικογένεια 62 ανθρώπων της κοινωνίας και όχι των μηχανισμών, που θα δώσει τη μάχη της ενημέρωσης, τη μάχη της ευθύνης με συνέπεια, όραμα και σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου