6/9/10

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Η ΚΥΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;


Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών ότι η κυρία Μαίρη Αργυροπούλου βασικό στέλεχος των τελευταίων κομματικών παρατάξεων της Νέας Δημοκρατίας και πρωτοκλασάτο διοικητικό μέλος στον Δήμο Γλυφάδας έχει ενταχτεί στην ανεξάρτητη κίνηση-πρωτοβουλία του κυρίου Οδυσσέα Παπαδόπουλου.

Οι συχνές επισκέψεις της στο εκλογικό στέκι του Οδυσσέα και η απόσταση που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ αυτής και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη δικαιολογούν προφανώς τις πληροφορίες που διαχέονται προς τα έξω.

Σίγουρα μετά τον Γιώργο Παραγιό που έχει ταχθεί στο πλευρό του επιφανούς χειρουργού η ενσωμάτωση Αργυροπούλου δεν θα πρέπει να περνά απαρατήρητη αφού ισχυροποιεί τα μάλλα το νεοσύστατο συνδυασμό, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε τα ονόματα και ποιους ακόμη συναδέλφους τους θα μαγνητίσουν και θα φέρουν στην ανεξάρτητη αυτή νέα πορεία τους.
κορνερ

1 σχόλιο:

  1. Ακουσα ότι και η κα Μαλάμη το βαρύ πυροβολικό του Λανδράκη, και όχι μόνο, τα βρήκε με τον συμπαθή γιατρό και σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει την ενταξή της στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο της παραταξής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή