16/9/10

TA ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ TOY M. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΥΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


• ΑΚΤΥΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη

Γεννήθηκε στην Ζάκυνθο, απ’ όπου κατάγεται και οικογένειά του, το 1969 και αποφοίτησε από το Λύκειο Γλυφάδας. Είναι επιχειρηματίας με γραφείο στον Πειραιά. Αντιπρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. Γλυφάδας. Έχει μία κόρη.

• ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και αποφοίτησε από το Λύκειο Αργυρούπολης. Κατάγεται από την Κερατέα Αττικής. Είναι οικονομολόγος με αντίστοιχες σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Winskonsin. Από το 1985 έως το 2000 δίδαξε στα φροντιστήρια ΡΟΜΒΟΣ κοινωνιολογία, πολιτική οικονομία και αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα διετέλεσε σύμβουλος επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και επαγελματικού προσανατολισμού στα ίδια φροντιστήρια. Τώρα εργάζεται ως υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της χρηματιστηριακής εταιρείας Solidus Securities. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων. Μέλος της Τ.Ο. Ν.Δ. Κέντρου Γλυφάδας.

• ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ανδρέα

Γεννήθηκε στην Γλυφάδα το 1974 και αποφοίτησε από το Λύκειο Βουλιαγμένης. Κατάγεται από το Αίγιο Αχαΐας. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόνης και έκανε μεταπτυχιακό (DEA) στο ίδιο πανεπιστήμιο στο Διεθνές Δημόσιο Δίκαιο και τους Διεθνείς Οργανισμούς. Ασκεί δικηγορία στην Αθήνα.

• ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Γεωργίου

Γεννήθηκε στην Ιεράπετρα Κρήτης, απ’ όπου κατάγεται και η οικογένειά του, το 1953 και αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Ιεράπετρας. Είναι συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Είναι υπεύθυνος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Γλυφάδας στα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Διετέλεσε Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Γλυφάδας. Είναι μέλος του Συλλόγου Κρητών Γλυφάδας και ταμίας της Τ.Ο. Ν.Δ. Τερψιθέας Γλυφάδας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

• ΔΗΜΟΣ ΜΗΝΑΣ του Ιωάννη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και αποφοίτησε από το Λύκειο Άνω Καλαμακίου. Κατάγεται από την Θεσπρωτία. Σπούδασε δομικός έργων και ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά με έδρα την Γλυφάδα. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός τέκνου.

• ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΙΝΩ του Γεωργίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Γλυφάδας. Η οικογένειά της κατάγεται από τις Σέρρες. Είναι Θεατρολόγος – Σκηνογράφος, απόφοιτη του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ανωτάτης Θεατρικής Ακαδημίας της Μαδρίτης. Είναι μέλος της Παναθηναϊκής Ένωσης και του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Γλυφάδας.

• ΙΑΤΡΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του Μιχαήλ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και αποφοίτησε από το Λύκειο Γλυφάδας. Η οικογένειά της κατάγεται από την Καβάλα. Είναι εκπαιδευτικός απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρετεί στο Γραφείο Α΄βάθμιας εκπαίδευσης Γλυφάδας. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Ωδείου Γλυφάδας και Γραμματέας της Τ.Ο. Ν.Δ. Κέντρου Γλυφάδας. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός τέκνου.

• ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γρηγορίου

Γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 1948. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αλίμου και εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων απ’ όπου αποφοίτησε το 1971 ως ανθυπολοχαγός πεζικού. Υπηρέτησε επί πολλά έτη στις Ειδικές Δυνάμεις και απεστρατεύθη με τον βαθμό του αντιστρατήγου. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου, της Σχολής Εθνικής Αμύνης, της Νομικής Σχολής και παρακολούθησε σεμινάρια Ανθρωπιστικού Δικαίου στο San Remo. Διδάσκει στην Σ.Σ.Ε., στο Πάντειο πανεπιστήμιο και σε άλλες πανεπιστημιακές σχολές. Είναι μέλος της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. και διετέλεσε Γεν. Δντης του κόμματος αυτού. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

• ΚΙΡΚΙΛΙΤΣΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και αποφοίτησε από το Λύκειο της Γλυφάδας. Είναι αρχιτέκτων – μηχανικός απόφοιτη του Ε.Μ.Π. και ασκεί το επάγγελμά της στην Αθήνα. Είναι αθλήτρια του Α.Ν.Ο.Γ. και έχει διατελέσει στο παρελθόν υποψηφία δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Σπονδυλίδη.

• ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ (ΑΙΜΙΛΙΟΣ) του Ιωάννη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και αποφοίτησε από το Λύκειο Γλυφάδας. Η οικογένειά του κατάγεται από τη Λακωνία. Είναι επιχειρηματίας και έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο πανεπιστήμιο. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ενώσεως Επιχειρήσεων Ανατ. Αττικής και του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Επεξεργαστών Χάρτου. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός τέκνου.

• ΚΡΥΨΗ ΜΑΡΙΑ (ΤΕΡΕΖΑ) του Πέτρου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952 και αποφοίτησε από το Αρσάκειο. Η οικογένειά της κατάγεται από τη Νάξο. Σπούδασε αρχιτεκτονικό σχέδιο στην Σχολή Δοξιάδη. Είναι υπεύθυνη κοινωνικής μέριμνας στη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και αντιπρόεδρος ΠΟΝ. Είναι μέλος και υπεύθυνη γυναικών στην Τ.Ο. Ν.Δ. Αγ. Τριάδας Γλυφάδας. Έχει δύο τέκνα.

• ΛΑΪΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στην Γλυφάδα το 1959 και αποφοίτησε από τη Λεόντειο Σχολή. Αποφοίτησε από το Πολιτικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών και είναι δημοσιογράφος, ιδρυτικό μέλος του ειδησεογραφικού site reporter.gr. Είναι έγγαμος.

• ΜΕΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου

Γεννήθηκε στο Γρίμποβο Άρτας το 1954, απ’ όπου κατάγεται και η οικογένειά του. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Άρτας και είναι εργοδηγός ηλεκτρολόγος με έδρα την Γλυφάδα. Είναι γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας και αντιπρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. Γλυφάδας. Μέλος της Ν.Δ. και αντιπρόεδρος της Τ.Ο. Κέντρου Γλυφάδας. Έχει διατελέσει υποψήφιος με το συνδυασμό Λανδράκη. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

• ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του Σπυρίδωνα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και αποφοίτησε από το Λύκειο Ηρακλείου Αττικής. Η οικογένειά της κατάγεται από την Κέρκυρα. Αποφοίτησε από την ΣΕΛΕΤΕ, αλλά ασχολείται με την γυμναστική και τον χορό διατηρώντας στην Γλυφάδα Σχολή Χορού. Είναι μέλος φιλοζωικών σωματείων της Γλυφάδας.

• ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Παναγιώτη

Γεννήθηκε στην Νίκαια Πειραιά το 1947 και αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Γλυφάδας. Η οικογένειά του κατάγεται από τη Μικρά Ασία. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο και την Κοπενχάγη. Ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου στην Γλυφάδα. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Οδοντιατρικής Υγείας, του Ινστιτούτου Ολιστικής Υγείας, του Πνευματικού Κέντρου Γλυφάδας και του Αθλητικού Συλλόγου «ΚΕΡΑΥΝΟΣ» Γλυφάδας. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας την περίοδο 1986 – 1990, αντιδήμαρχος την διετία 1988 – 1989 και υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 1990. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

• ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΪΡΑ) του Δημητρίου

Γεννήθηκε στην Γλυφάδα το 1976 και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Γλυφάδας. Τελείωσε τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, το τμήμα Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Λιλ Γαλλίας και έκανε μεταπτυχιακό στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Perpignian Γαλλίας. Είναι δικηγόρος και ασκεί δικηγορία στην Γλυφάδα. Είναι μέλος της Τ.Ο. Ν.Δ. Κέντρου Γλυφάδας και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψηφία με τον συνδυασμό Μυρογιάννη.

• ΞΑΝΘΑΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Βασιλείου

Γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1963 και αποφοίτησε από το Λύκειο Γλυφάδας. Η οικογένειά του κατάγεται από τη Λακωνία. Αποφοίτησε από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και μετεκπαιδεύτηκε στο πανεπιστήμιο του Σίδνεϋ. Είναι πολιτικός μηχανικός και ασκεί το επάγγελμά του στην Γλυφάδα. Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Λακώνων Γλυφάδας και μέλος της Ν.Δ.. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

• ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Παναγιώτη

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1962 και αποφοίτησε από το Λύκειο Γλυφάδας. Η οικογένειά του κατάγεται από τον Κότρωνα Λακωνίας. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης και ειδικεύτηκε στην καρδιολογία στην Γερμανία. Εργάζεται στο νοσοκομείο «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ». Είναι μέλος του Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας και της Τ.Ο. Ν.Δ. Κέντρου Γλυφάδας. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων.

• ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΑΣΑ) του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και αποφοίτησε από το Λύκειο Αργυρούπολης. Η οικογένειά της κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης. Εργάζεται στην ΜΕΤΡΟ ΑΜΕΛ Α.Ε., ως υπεύθυνη παροχών εργαζομένων. Είναι μέλος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, Γεν. Γραμματέας της ΔΑΚΕ και αντιπρόεδρος των εργαζομένων στην ΜΕΤΡΟ ΑΜΕΛ. Μέλος της Τ.Ο. Ν.Δ. Τερψιθέας Γλυφάδας και πρώην υποψήφια σε δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό Λανδράκη. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο τέκνων.

• ΣΙΟΥΤΗ ΑΘΗΝΑ του Γεωργίου

Γεννήθηκε στις Η.Π.Α. το 1977 και μεγάλωσε στην Γλυφάδα, όπου τελείωσε το Λύκειο. Η οικογένειά της κατάγεται από την Θεσπρωτία. Σπούδασε αισθητική και σχεδιασμό κοσμημάτων. Είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων. Δραστηριοποιείται στον σύλλογό ΕΝΕΟΝ Γλυφάδας, όπου είναι ταμίας.

• ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Αθανασίου

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1979. Η οικογένειά της κατάγεται από τα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το Λύκειο Γλυφάδας και σπούδασε στο DEREE College επικοινωνία και διαφήμιση. Ασκεί το επάγγελμα της συμβούλου επικοινωνίας στην Γλυφάδα. Είναι έγγαμη.

• ΤΑΜΠΑΡΗ ΦΙΛΙΠΠΙΝΑ του Αθανασίου

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1979. Η οικογένειά της κατάγεται από τη Νάουσα. Αποφοίτησε από Λύκειο Θεσσαλονίκης. Σπούδασε δημοσιογραφία και δραματική τέχνη. Είναι ηθοποιός. Είναι μέλος του ιδρύματος «ΜΕΛΙΣΣΑ» Θεσσαλονίκης.

• ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Γεωργίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1948. Η οικογένειά του κατάγεται από την Ηλεία. Αποφοίτησε από Γυμνάσιο του Πειραιά. Είναι κάτοχος bachelor στην Δημόσια Διοίκηση και Master στην Εφαρμοσμένη Οικονομία και τα Διεθνή Χρηματοοικονομικά. Είναι τραπεζίτης – οικονομολόγος. Διετέλεσε επί 11 έτη Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας, του οποίου είναι πλέον επίτιμος πρόεδρος. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων.

• ΤΖΙΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου

Γεννήθηκε στο Δυρράχιο Αρκαδίας, απ’ όπου κατάγεται και η οικογένειά του, το 1939. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Καλαμάτας. Ήταν αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, από την οποία απεστρατεύθη το 1986. Πολιτεύεται στο Δήμο Γλυφάδας από το 1987, έχει διατελέσει αντιδήμαρχος ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Λανδράκη. Είναι αντιπρόεδρος στα ΚΑΠΗ Γλυφάδας και μέλος της Τ.Ο. Ν.Δ. Κέντρου Γλυφάδας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

• ΤΡΙΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ – ΑΛΕΝ του Γεωργίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Η οικογένειά του κατάγεται από την Άμφισσα. Αποφοίτησε από το Λύκειο Γλυφάδας. Σπούδασε διοικητικό και οικονομικό στέλεχος και ασκεί το επάγγελμα του διαφημιστή, ασχολούμενος και με τα μεσιτικά. Είναι ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού στην Τρίπολη. Είναι αναπληρωματικός Γεν. Γραμματέας στο Δ.Σ. του Α.Σ. «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Γλυφάδας και μέλος της Σχολικής Επιτροπής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

• ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Αλεξάνδρου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Η οικογένειά της κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Αποφοίτησε από το ΤΕΛ Ελληνικού και σπούδασε πληροφορική, δημόσιες σχέσεις και marketing. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας (μεσίτρια). Είναι μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως, του Συλλόγου Κρητών Γλυφάδας και της Τ.Ο. Ν.Δ. Τερψιθέας.

• ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Λάμπρου

Γεννήθηκε στο Μεσολόγγι, απ’ όπου κατάγεται και η οικογένειά του, το 1954. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Γλυφάδας και σπούδασε εργοδηγός αυτοκινήτων. Είναι οδηγός βαρέων οχημάτων και Γεν. Αρχηγός του Α.Σ. «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Γλυφάδας. Είναι μέλος της συντονιστικής επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γλυφάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου