11/10/10

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ





 
Σε μνημόνιο- οικονομία, ανασφάλεια και φρέσκα πρόσωπα θα εστιάσει την προεκλογική της εκστρατεία η Νέα Δημοκρατία, τουλάχιστον σε περιφερειακό επίπεδο, όπως προκύπτει από την ομιλία του προέδρου κ. Αντώνη Σαμαρά, σε σύσκεψη των βουλευτών του Λεκανοπεδίου Αττικής, με τον  υποψήφιο  Περιφερειάρχη Αττικής κ. Βασίλη Κικίλια.
Ο κ. Σαμαράς ζήτησε και πάλι πανστρατιά « ιδιαίτερα στην Περιφέρεια Αττικής όπου βρίσκεται σχεδόν ο μισός πληθυσμός του Τόπου» και επεσήμανε  ότι «ο λόγος που βρίσκονται σήμερα τα spreads σε αυτό το επίπεδο είναι γιατί οι διεθνείς αγορές, λόγω της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης του, δεν προσδοκούν ανάκαμψη».
Στην συνέχεια ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στον κ. Βασίλη Κικίλια. «Είναι μια επιλογή νίκης, μια επιλογή ανανέωσης. Είναι αυτή η προσφορά που κάνει η Νέα Δημοκρατία σε όλους εκείνους που έλεγαν «αλλάξτε τα, επιτέλους, όλα». Είναι η προσωποποίηση ο Βασίλης ο Κικίλιας αυτής της αλλαγής, χωρίς επιφυλάξεις, χωρίς μισόλογα. Δε χωράνε άλλες σκέψεις. Κάναμε τη μεγάλη τομή. Πήραμε το ρίσκο». Είπε ο κ. Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου