20/4/11

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.


                                                                 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                                              Αγώνες δεξιοτεχνίας

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Αργυρούπολης μετά την πετυχημένη διοργάνωση του 1ου Αγώνα Δεξιοτεχνίας στο 11ο Δημοτικό σχολείο Αργυρούπολης θα υλοποιήσει 2ο Αγώνα Δεξιοτεχνίας στο 1ο Δημοτικό σχολείο σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, το Σάββατο 7 Μαΐου 6μμ-9μμ

Συγκεκριμένα στο χώρο του προαυλίου του σχολείου (Μαρίνου Γερουλάνου & Ελ. Βενιζέλου) θα γίνουν αγώνες δεξιοτεχνίας για τα παιδιά τα οποία θα συμμετάσχουν απαραίτητα με κηδεμόνα.

Θα πραγματοποιηθούν 3 αγωνίσματα, μικρό παιδικό για παιδιά γεννημένα από το έτος 2002 και μετά, μεγάλο παιδικό για παιδιά γεννημένα από το έτος 1999 μέχρι και το έτος 2001 και οικογενειακό σε μορφή σκυταλοδρομίας (παιδιού ανεξαρτήτου ηλικίας και κηδεμόνα) μιας ενιαίας κατηγορίας. Τα αγωνίσματα αφορούν περάσματα από συγκεκριμένες διαδρομές ορισμένες από κορίνες και κορδέλες με κριτήριο το χρόνο.

Τα αγωνίσματα είναι εύκολα, προσαρμοσμένα κατάλληλα για να συμμετέχει όλη η οικογένεια και η διοργάνωση έχει τη μορφή γιορτής.

Παιδιά χωρίς συνοδό δεν θα γίνονται δεκτά στο προαύλιο του σχολείου.

Δώρα θα υπάρχουν για τους νικητές όλων των κατηγοριών.

Το Δ Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου