26/4/12

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΙΑ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Αγ. Δημητρίου παρουσιάζει το έργο του Μπέρτολτ Μπρεχτ
 ‘’Ο κύκλος με την κιμωλία’’

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγ. Δημητρίου με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει την τελευταία σημαντική δουλειά του Θεατρικού Εργαστηρίου, το έργο του Μπέρτολτ Μπρεχτ, ‘’Ο Κύκλος με την κιμωλία’’.

Οι παραστάσεις που ξεκίνησαν το Σάββατο 21 Απριλίου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 29 Απριλίου, πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Δημητρίου, ‘’ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ’’ (Αγίου Δημητρίου 55) και ώρα 8:15μμ και η αποδοχή του κοινού είναι μέχρι στιγμής ιδιαίτερα θερμή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια πραγματικά υπέροχη παράσταση σ’ ένα από τα σημαντικότερα έργα του μεγάλου συγγραφέα Μπέρτολτ Μπρεχτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη παράσταση έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, καθώς φέτος συμπληρώνονται δεκαπέντε χρόνια από τη δημιουργία του Θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου έχει όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα επαγγελματικές παραστάσεις. Η σκηνοθέτης Αγγέλα Καζακίδου και οι έμπειροι συνεργάτες της, έχουν μυήσει και εμπνεύσει πολλούς νέους δημότες στη μαγεία του Θεάτρου και έχουν συμβάλει με το μοναδικό αυτό τρόπο στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ανάπτυξη της πόλης.

«Η μύηση των νέων στην τέχνη του θεάτρου, η έμπνευση, η συνεργασία, το άρτιο αποτέλεσμα των παραστάσεων και η συνολική επιτυχία του Θεατρικού Εργαστηρίου είναι η απάντηση πως ο Πολιτισμός και η καλλιτεχνική δημιουργία αποτελούν όχι μόνο διέξοδο για τους νέους στις δύσκολες μέρες που ζει η κοινωνία μας, αλλά επίσης και ελπίδα καθώς η μαγεία του θεάτρου πάντοτε, ακόμα καπι στις πιο σκληρές εποχές, γεμίζει με φως τις ψυχές των ανθρώπων», σημειώνει χαρακτηριστικά η Δήμαρχος κ. Μαρία Ανδρούτσου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου