1/5/12

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΙ  ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Πληροφορίες :  Παναγιώτα Κυριακίδου
ΤΗΛΕΦ. : 213 2025231
 FAX :  210- 9680469

                                                                     
Αριθμός Πρόσκλησης: 8

ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη  της         Επιτροπής
          Ποιότητας Ζωής
ΤΜΗΜΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΙ  ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Πληροφορίες :  Παναγιώτα Κυριακίδου
ΤΗΛΕΦ. : 213 2025231
 FAX :  210- 9680469
........................................................................................................................................  

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση , που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15,
την  2α  Μάη  2012,  ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ.          
για  να  συζητήσουμε  για τα  παρακάτω   θέματα:


1.     Λήψη απόφασης αναφορικά με την ανάκληση της με αρ. πρωτ. 8604/15.2.2012 άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων αορίστου χρονικής διάρκειας για το κατάστημα που λειτουργεί ως  «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» με διακριτικό τίτλο «MICRO» και βρίσκεται στην οδό Λαοδίκης αρ. 33-35  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Αθανάσιο ΣΑΡΑΚΗΝΟ του Ιωάννη (από αναβολή)

2.     Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση  προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό  Πανδώρας αρ. 18 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ ΜΟΝ/ΠΗ Ε.Π.Ε. ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΟΥΣΑÏΛΙΔΗΣ» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Νικόλαο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ του Πλούταρχου.

3.     Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Γούναρη αρ. 137 Α  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Γεωργίας ΜΟΙΡΑΣ του Κυριάκου .

4.     Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Βασ. Γεωργίου αρ. 10  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΛΟΥΡΗΣ & ΣΙΑ E.E» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Δημήτριο-Στέφανο ΜΑΡΙΝΑΚΗ του Σταματίου (από αναβολή)

5.     Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό  Γ. Γεννηματά αρ. 117  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Σοφίας ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ του Βασιλείου (από αναβολή)

6.     Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στον Α΄ όροφο,  στην οδό Αγ. Κων/νου 10-12  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «ΗΛΙΑΝΑ ΓΕΡΔΕΡΑΚΗ-ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΟΝ/ΠΗ Ε.Π.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από την κ. Ηλιάνα ΓΕΡΔΕΡΑΚΗ του Ιωάννη (από αναβολή)

7.     Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ» με διακριτικό τίτλο «ΑΝΝΑ ΝΤΟΡ»  που βρίσκεται στην οδό Γιαννιτσοπούλου αρ. 2  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Βασίλειου ΚΟΥΒΕΛΗ του Θωμά.

8.     Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΕΝΤΟΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ» με διακριτικό τίτλο «ΑΝΝΑ ΝΤΟΡ»  που βρίσκεται στην οδό Γιαννιτσοπούλου αρ. 2  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Βασίλειου ΚΟΥΒΕΛΗ του Θωμά.

9.     Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΑΜΙΓΕΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ με παρασκευαστήριο» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Αγγ. Μεταξά αρ. 17  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της υπό σύστασης εταιρείας «PL YOGURT ΕΜΠΟΡΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Ε.Π.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τους κ.κ. Δάφνη ΔΟΥΚΑ του Ιακώβου και Παύλο ΤΣΕΡΕΤΟΠΟΥΛΟ του Κων/νου.

10.            Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ (ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ)» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Α. Παπανδρέου αρ. 185  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Παρασκευής ΑΡΟΤΣΙΔΟΥ του Φωτίου.

11.            Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΠΟΤΑ (ΚΑΒΑ) ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ –ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Λ. Ποσειδώνος αρ. 81  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «Π. ΝΤΑΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Παναγιώτη ΝΤΑΗ του Χρήστου.

12.            Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΕΛΕΤΩΝ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Γούναρη αρ. 23  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Νικολάου ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ του Ιωάννη.

13.            Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Λαζαράκη αρ. 29 και Δούσμανη  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «ΕΛΕΝΑ ΜΙΛΑΝΟΥ ΕΠΙΧ. ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ Α.Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Παναγιώτη ΚΑΜΠΙΤΣΗ του Αντωνίου.

14.            Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Γούναρη αρ. 101 και Κεφαλληνίας  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της  «ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π. –ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Θ. Ο.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τους κ. κ. Παύλο ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ του Αθανασίου & Θωμά ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Ηλία.

15.            Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Βασ. Γεωργίου Β΄ αρ. 7 και Αγ. Ιωάννου του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «Β. ΑΤΜΕΤΖΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Γεώργιο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ του Χρήστου.

16.            Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΜΙΚΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ-ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ-ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Μ. Βερελή αρ. 49 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Αθανάσιου ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ του Γεωργίου.

17.            Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ-ΠΑΓΩΤΟΠΩΛΕΙΟ με μηχανή παρασκευής παγωτού» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Α. Παπανδρέου αρ. 3  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της υπό σύστασης εταιρείας «GREEK FROZEN YOGURT CENTER MON.  Ε.Π.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από την κ. Ελένη –Εβελίνα ΛΑΓΟΥΔΟΝΤΗ του Βασιλείου.

18.            Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Λαζαράκη αρ. 10  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Δημητρίου ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ του Δημητρίου.

19.            Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για αόριστο χρονικό διάστημα , για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ χωρίς παρασκευαστήριο» στην οδό Λαζαράκη αρ. 20 του Δήμου μας, με διακριτικό τίτλο «CAKE» ιδιοκτησίας της «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΦΗΝΙΑΣ Ε.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Ιωάννη ΣΦΗΝΙΑ του Γεώργιου .

20.            Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για αόριστο χρονικό διάστημα , για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΜΠΑΡ» (εντός του ξενοδοχείου FENIX) στην οδό Αρτεμισίου αρ. 1-3 του Δήμου μας, με διακριτικό τίτλο «FENIX»  ιδιοκτησίας της «ΦΕΝΙΞ Α.Ε.Ξ.Τ.Ε» νόμιμα εκπροσωπούμενης από την κ. Αργυρώ ΚΟΥΚΟΥΛΗ του Δημήτριου.




                                                               Ο  Δήμαρχος - Πρόεδρος    

                                                                  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ
                                                                            α/α
                                                                   Ο Αντιδήμαρχος
  

                                                                            Αριστείδης Παναγόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου