29/1/13

"ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑΚ… ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ «ΕΝΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ" ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ… «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»



http://www.epikoinonia-arg.gr/

Την Κυριακή 27/1 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, μέσα σε ένα πολύ ανθρώπινο κλίμα συγκίνησης, πλήθος κόσμου, φίλων, εκπροσώπων και μελών του κινήματος, από νωρίς είχαν γεμίσει ασφυκτικά την κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου από κάθε γωνιά της Ηλιούπολης.

Ούτε το κρύο, ούτε η βροχή δεν εμπόδισε τους κατοίκους να τιμήσουν την ανεξάρτητη ενωτική προσπάθεια της ομάδας του ΕΝΑΚ, που εδώ και δυο χρόνια  αγωνίζεται με δυναμισμό, συνέπεια και αφοσίωση  για την ανατροπή αυτής της μνημονιακής πολιτικής που ζουν οι πολίτες.
Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος ξεκίνησε τον χαιρετισμό του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με την ευχή για ένα ελπιδοφόρο 2013  και με ισχυρό το μήνυμα της ενότητας της συνεργασίας. της αλληλεγγύης.

Αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση τόνισε το εξής:
«Αγαπητοί συμπολίτες, έχουμε πλήρη συνείδηση ότι θα κριθούμε αυστηρά από τους συμπολίτες μας αν δεν αγωνιστούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να παραμείνουμε θεατές. Γιατί πιστεύουμε ότι υπάρχει ελπίδα!
Γιατί πιστεύουμε ότι το ‘’Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα’’ δεν υπηρετεί κανένα κομματικό σχήμα παρά μόνο τα συμφέροντα των πολιτών του.»


Ιδιαίτερη τιμή ήταν η παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην Ο.ΣΥ.ΠΑ του Κου Βασίλη Αλεβιζόπουλου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Κο Πανταζόπουλο για την πρόσκληση και έστειλε ένα μήνυμα ενότητας στους Ηλιουπολίτες: Οι πολίτες που αγωνιούν πραγματικά για την πόλη τους, μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να συνεργαστούν, να συνθέσουν και να δημιουργήσουν τη μεγάλη δύναμη αλλαγής με ανθρώπους μέσα από την κοινωνία, για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που εξαθλιώνουν καθημερινά τη ζωή τους.
 
Μία ξεχωριστή βραδιά, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους:
Οι κάτοικοι της Ηλιούπολης, εκπρόσωποι της Τ.Α, ο Αντιπεριφερειάρχης
 Μ. Βασιλάκης, ο τ. Δήμαρχος Γ. Αναγνώστου, ο τ. Δήμαρχος Θ. Γεωργάκης, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π. Γιαννόπουλος, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χ. Κολιοφώτης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Κ. Λύτρας , οι δημοτικοί σύμβουλοι Τ. Ευσταθίου, Κ. Νικολαίδης, Γ. Αραμπατζής, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γ. Χατζηδάκης, εκπαιδευτικοί, τοπικοί παράγοντες, εκπρόσωποι δημόσιων φορέων,  αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία, επιχειρηματίες και πολλοί άλλοι που θα δημοσιεύσουμε στην εφημερίδα Νότια Προάστια.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου