14/5/13

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013 ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΙΣΤΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΟΥΣΑΜΟΓΛΟΥ


antonis_small.jpeg
One Night Stand
ΤραγούδιΝΙΚΟΣ ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ

Guest: VASSILIKOS
@ HALF NOTE JAZZ CLUB

Μια διαφορετική μουσική παράσταση την Κυριακή 26 Μαΐου στη σκηνή του Half Note Jazz Club,  από τον δημιουργικό σολίστα Αντώνη Σουσάμογλου, εξάρχων βιολιστή της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης που παράλληλα, δραστηριοποιείται σαν συνθέτης και ενορχηστρωτής.
Εκλεκτός καλεσμένος σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι ανάμεσα στον Leonard Cohen, τον Μάνο Χατζιδάκι και τους Beatles, ο Vassilikos, που σε μία μοναδική εμφάνιση, ανιχνεύει μαζί με τον Αντώνη Σουσάμογλου τις κοινές μουσικές τους επιρροές.
Μαζί του επί σκηνής ο Νίκος Κατικαρίδης στο τραγούδι, μια σπάνια soul φωνή με σημαντική προσωπική δισκογραφία και οι εξαίρετοι μουσικοί Στέλιος Τσομπανίδης (τύμπανα), Τραΐανός Αλμπανούδης (μπάσο) και Κώστας Γεωργιάδης (κιθάρα).
Το One Night Stand ανέβηκε στο top 20 των πωλήσεων δίσκων του 2012 περιέχοντας τραγούδια που αγαπήθηκαν από τα Ελληνικά ραδιόφωνα όπως το Chinatown, το Χαμογελώντας τα Πρωινά της Δευτέρας και το Καρναβάλι, και με συνεργασίες με μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες φωνές της Ελληνικής σκηνής, όπως η Δήμητρα Γάλανη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Έλλη Πασπαλά και ο Vassilikos.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 21:30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€ (στο bar), 15€ (τραπέζι)
Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310  ǀ viva.gr– 13855  

Επισυνάπτεται δελτίο Τύπου και φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση.
Παρακαλώ για δημοσιεύσεις και αναφορές.
Για περισσότερες πληροφορίες και συνεντεύξεις επικοινωνήστε μαζί μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φιλικά,
Νάντια Σουφλή

1 σχόλιο: