15/6/13

EMΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΕ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ
Σε φάμπρικα «εξυπηρετήσεων» ημετέρων και σε βιομηχανία ρουσφετιών στην εκλογική του περιφέρεια με «συνεργάτες» αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, με αποτέλεσμα το Ελληνικό Δημόσιο να φέρεται ότι έχει απολέσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, εμπλέκουν σε καταγγελία τους «τροχονόμοι της Χαλκίδος» τον «γενικό εισαγγελέα» της κάθαρσης στην ΕΡΤ, εκπρόσωπο της κυβέρνησης, Σίμο Κεδίκογλου. Σύμφωνα με την καταγγελία, όσοι την συνέταξαν διατείνονται ότι την έχουν αποστείλει στον πρωθυπουργό Σαμαρά, στον υπουργό Δένδια και στον αρχηγό της ΕΛΑΣ(ισχυρισμός που εαν ισχύει λαμβάνει διαστάσεις πολιτικού σκανδάλου ολκής). Κατά αυτήν, οι τροχονόμοι βεβαίωναν ογκώδεις χρηματικά παραβάσεις(χιλιάδων ευρώ), οι αξιωματικοί της αστυνομίας τις εξαφάνιζαν, τις υποβάθμιζαν, τις έσβηναν και τις πήγαιναν στο συρτάρι, με αποτέλεσμα να μην φθάνουν ποτέ μερικές εξ αυτών στα γραφεία του «Δημόσιου κατήγορου Χαλκίδος», να μην καταχωρούνται στο βιβλίο μηνύσεων, να παρέρχεται η προθεσμία και να παραγράφονται.
Στην καταγγελία γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Κεδίκογλου. Στο Σίμο Κεδίκογλου της Ν.Δ, το δεξί χέρι του πρωθυπουργού Σαμαρά: «Ο πρώην διευθυντής της Εύβοιας, ο νυν διευθυντής και υποχείρια του υφυπουργού Κεδίκογλου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ
Τι γινόταν; Σημεία και τέρατα:Σταχυολογώντας, σημειώνονται μεταξύ άλλων υποθέσεις καταγγελλόμενης παράβασης καθήκοντος: Στις 29-10-12, αξιωματικός ακύρωσε καταχρηστικά πρόστιμο 200 ευρώ και απάλλαξε από την ποινική δίωξη τον φίλο του Κεδίκογλου και συνοδό ασφαλείας του, θέτοντας την υπόθεση στο αρχείο(αναφέρονται αριθμοί κλήσεων και παραβάσεων)....
Στις 15/11/12, φίλος αξιωματικός του Κεδίκογλου παράνομα και καταχρηστικά τροποποίησε διοικητικό πρόστιμο των 5000 σε 500 ευρώ ενώ στις 24-10-12 ακύρωσαν πρόστιμο «απαιτήσει και αίτημα του Κεδίκογλου, του πατέρα του Βασίλη και του ιδιαίτερου γραφείου του με το πρόσχημα, όσοι αρνούνται θα εκδιωχθούν».
Στις 20/11/2012, επέστρεψε ο ίδιος αξιωματικός κρατικές πινακίδες φορτηγού , φίλου του Κεδίκογλου, «περιφερειακού συμβούλου και ιδιοκτήτη ΚΤΕΟ» που κατά σύμπτωση φέρεται συγχωριανός του συνοδού αστυνομικού του Σαμαρά που είχαν αφαιρεθεί από την Τροχαία Χαλκίδος για σοβαρές παραβάσεις και είχαν επιβληθεί πρόστιμα 10.000 ευρώ.
.......
Στις 9-1-2013 πάλι χωρίς ισχυρό λόγο ακυρώθηκε κλήση για σοβαρές παραβάσεις σε μεγαλοδικηγόρο της Χαλκίδος, που πρόσκειται στο στρατόπεδο Κεδίκογλου ενώ στις 21-1-2013, η παρέα των ημετέρων αστυνομικών με την υποβοήθεια των πολιτικών παραγόντων της αυλής Κεδίκογλου, ακύρωσε πάλι παράβαση και διοικητική ποινή 16.000 ευρώ.
Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, «τις προσφυγές χωρίς πρωτόκολλο, τις περισσότερες συντάσσουν απευθείας οι ίδιοι για γρήγορα τις δε αποφάσεις τις συντάσσει ο προστατευόμενος του Κεδίκογλου και κατ' απαίτηση του ο ορισθείς νέος αστυνομικός διευθυντής.

«Πρόσφατα», γίνεται λόγος στην καταγγελία, «στις 21-12-2012, δεχθήκαμε και την ανάρμοστη συμπεριφορά του μεγαλοοφειλέτη(γίνεται αναφορά στο όνομα του) του δημοσίου που με ένταλμα των οικονομικών εισαγγελέων, γατί κάναμε το λάθος να τον ελέγξουμε και να του βεβαιώσουμε παραβάσεις για κόκκινο φανάρι και να μας απειλεί ότι τζάμπα γράφεται. Έχω κολλητό αξιωματικό(αναφέρεται το όνομα του)που θα δώσει εντολή να πάρω πίσω τις πινακίδες, όπως και έγινε. Κι αυτός σημειώνετυαι ότι είναι κολλητός της αυλής Κεδίκογλου.
Για να μην πολυλογούμε, στην καταγγελία γίνεται λόγος για δεκάδες περιπτώσεων στις οποίες επισυνάπτονται αριθμοί κλήσεων, ονοματεπώνυμα και ημερομηνίες.

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο «ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ» ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
Πολλά από αυτά που καταγγέλλονται θα μπορούσαν να χρεωθούν σε προσωπικές εμπάθειες μιας επαρχιακής κοινωνίας. Όμως με έγγραφο του ο δημόσιος κατήγορος, επιβεβαιώνει ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στην περιφέρεια. Ότι δηλαδή από τις υποθέσεις του 2011(818 υποθέσεις)δεν έχουν εισαχθεί στο βιβλίο μηνύσεων και δεν έχει ορισθεί δικάσιμος. Αντιθέτως θα έπρεπε να είχε γίνει έκδοση σχετικής διάταξης , η οποία να είχε υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδος και να είχαν εισαχθεί στο βιβλίο μηνύσεων, το οποίο επιθεωρείται από τον εισαγγελέα. Επίσης ανευρέθηκαν 763 δικογραφίες του 2011 που είχαν παραγραφεί, δεν εισήχθησαν στο ακροατήριο και ούτε έχουν εισαχθεί στο βιβλίο μηνύσεων και ούτε είχε εισαχθεί πράξη δημοσίου κατηγόρου. Διαπιστώνονται επίσης σωρεία ύποπτων παραγραφών και για το 2012(65 δικογραφίες).
Η αστυνόμος που υπογράφει την πράξη, ετέθη εκτός υπηρεσίας σε αναρρωτική άδεια φρίττοντας με όσα διαπίστωσε όπως γίνεται αναφορά στην καταγγελία!

Είχε μάλιστα ζητήσει τα έγγραφα να διαβιβαστούν στον εισαγγελέα Χαλκίδος.
Μετά από όλα όσα καταγγέλλονται, ρωτάμε: Τα γνωρίζει όλα αυτά ο εισαγγελέας της περιοχής; Και τι έχει πράξει; Τα υπέγραψε κάποια τρελή; Οι «τροχονόμοι Χαλκίδος» είναι σχιζοφρενείς; Δεν υπάρχουν; Υπογράφουν άλλοι γι αυτούς;
Είναι όλα ψέμματα; Γιατί εμπλέκουν το όνομα του υπουργού της κάθαρσης; Πήγαν ποτέ στο γραφείο του πρωθυπουργού και του υπουργού Δημόσιας Τάξης; Τα έμαθε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ;
Πάρτε θέση κύριε Κεδίκογλου. Χτες , όχι σήμερα. Αναμένουμε...
Υ.Γ: Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν λαμβάνει θέση για τα καταγγελλόμενα τα οποία είχε την δημοσιογραφική υποχρέωση να φέρει στο φως αφού αφορούν πολιτικά πρόσωπα και ανώτερους δημοσίους λειτουργούς. Περιμένουμε την παρέμβαση της πάντα ακέραιας κυρίας Ράικου. Όπως διέταξε έρευνα για την ΕΡΤ αναμένουμε με την ίδια προθυμία να διατάξει έρευνα και γι αυτά. Για να δούμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα. Για να δούμε...
πρώτη καταχώρηση 14-6-2013, 18:21-ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου