5/7/13

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ


Αν και η συγκέντρωση δεν ήταν προεκλογική, αν και είμαστε μέσα στο καλοκαίρι, γύρω στις 5.000 Πατρινοί βρέθηκαν στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, αγγίζοντας το νούμερο της αντίστοιχης προεκλογικής ομιλίας του, τον προηγούμενο Ιούνιο.Η νέα κυβέρνηση Σαμαρά που πήρε στην αγκαλιά του το κ. Βενιζέλο για να μη πάμε σε εκλογές, δεν θα κρατήσει για πολύ, θα πέσουν και οι δυο και θα πέσουν με πάταγο. Και χαριτολογώντας ανέφερε, ότι είναι φυσιολογικό να μην μπορεί ο Σαμαράς να κρατήσει για πολύ αγκαλιά τον Βενιζέλο. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη, ότι ο πραγματικός αντίπαλος της Άνγκελα Μέρκελ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου δεν βρίσκεται στην Γερμανία αλλά στον Ευρωπαϊκό Νότο, και στον Ελληνικό λαό, όπως και στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Η Ελλάδα που μας αξίζει», τόνισε, «δεν μπορεί να αντέξει ούτε ως εφιάλτη τη νέα Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά και της κουμπαριάς του ΠΑΣΟΚ με τον Βορίδη και τον Άδωνη. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε όλα αυτά. Το Μνημόνιο και η κυβέρνηση έχουν ήδη τελειώσει πολιτικά».

Αναφερόμενος τέλος στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα ότι εάν χρεοκοπούσαμε και βγαίναμε από το ευρώ, θα ήμασταν σαν την Αίγυπτο, ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Αντί να αντιστέκεται στους δανειστές, κατασκευάζει αιγυπτιακές μούμιες για να μην αντιστέκονται οι Έλληνες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου