10/7/13

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Προς : ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Κοινοποίηση : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΣΕΕ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ.


Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, στο έκτακτο συμβούλιο δια περιφοράς της 08.07.2013, κατά πλειοψηφία ενέκρινε την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας, στην πιθανή διάλυση της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Γλυφάδας.

Καλούμε την Κυβέρνηση να πάρει πίσω έστω και την ιδέα διάλυσης της Δημοτικής Αστυνομίας, που είναι το μόνο όπλο του Δήμου ενάντια στην μάστιγα του παραεμπορίου .

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας αναγνωρίζεται και ευχαριστεί βαθύτατα τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Γλυφάδας για τις ως τώρα ενέργειές τους με στόχο την πάταξη του παραεμπορίου.

Στηρίζουμε, όποια κίνηση, του Δήμου και του Δημάρχου, προς την κατεύθυνση αυτή και θα είμαστε στο πλευρό των Δημοτικών Αστυνομικών του Δήμου μας, στο δίκαιο αγώνα τους.

Να σημειωθεί ότι η Γλυφάδα απέκτησε Δημοτική Αστυνομία το έτος 2005, μετά από πιέσεις του Εμπορικού Συλλόγου, γιατί το φαινόμενο του παραεμπορίου έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και η ΕΛΑΣ, αδυνατούσε να επέμβει λόγω ελλείψεως προσωπικού.


Η Πρόεδρος                                                                                       Ο Αντιπρόεδρος
ΑΝΝΑ ΚΑΥΚΑ                                                                                     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΔΙΑΣ

Ο Γενικός Γραμματέας
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας, Μ.Μπότσαρη 7, Γλυφάδα τηλ. 2108947108,fax:2108948558 E-mail:emp_syl.glyfadas@yahoo.gr                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου