19/9/13

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μικρογραφία
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «συνεχιζόμενη, εμπρηστική, προκλητικά πρακτόρικη και προβοκατόρικη επίθεση Λαζαρίδη» και εκτίμησε ότι «όταν ο σύμβουλος του πρωθυπουργού επιλέγει να τοποθετηθεί λέγοντας ότι το κόμμα που σήμερα βρίσκεται στο νούμερο «1» σε αποδοχή στην κοινωνία, το κόμμα που κατά τις προηγούμενες εκλογές έχει τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήθεν εκτός συνταγματικού τόξου , το ζήτημα δεν είναι προσωπικής διαχείρισης ή διάθεσης και κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη δημοκρατία».
Η κ. Κωνσταντοπούλου εξέφρασε επίσης την ανησυχία της για την επιμονή -όπως είπε- του κ. Λαζαρίδη να μιλά για νεκρούς που θα έρθουν και καταλόγισε μεγάλη ευθύνη στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό. «Κανείς δεν δικαιούται να προσποιείται ότι αγνοεί τα σχέδια αποσταθεροποίησης που υπάρχουν σε βάρος της χώρας που υπάρχουν διαγνωσμένα και να αγνοεί τι σημαίνει προβοκάτσια» είπε και εξήγησε ότι «για το λόγο αυτό και για το ότι ο κ. Λαζαρίδης συμψηφίζει εγκληματικές πράξεις με δημοκρατικούς αγώνες, θα πρέπει η κυβέρνηση να τοποθετηθεί και να αναλάβει τις ευθύνες της».
Απαντώντας ο Χρύσανθος Λαζαρίδης χαρακτήρισε ανοησίες τα περί προβοκατόρικης πρακτικής και επέμεινε στις θέσεις του χωρίς ωστόσο να επαναλάβει την άποψη που εξέφρασε χθες πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα εκτός συνταγματικού τόξου.
Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού επέμεινε στις προειδοποιήσεις του και στους φόβους του ότι υπάρχει κίνδυνος να υπάρξουν και άλλοι νεκροί τονίζοντας χαρακτηριστικά «εκείνο που προσπάθησαν να προειδοποιήσω ισχύει στο ακέραιο και σήμερα και πρόσθεσε « η προειδοποίηση ήταν όχι μόνο για αυτά που συνέβησαν αλλά και γι αυτά που μπορεί να συμβούν, καθώς δεν ξέρετε ούτε εσείς ούτε εγώ αλλά εδώ μέσα ο καθένας μπορεί να καταθέτει τους φόβους του. Δεν έχουμε ανάγκη να καταδικάσουμε μόνο αλλά και να προλάβουμε και αυτό που μπορεί να γίνει. Να καταδικάσουμε τη βία και την ένατση που αυτή η ένταση δεν δημιουργείται μόνο από έναν.
Μάλιστα επανέλαβε ότι προσφέρει υπηρεσία με τις προειδοποιήσεις του και –όπως είπε-«για τα επόμενα κρούσματα βίας θα έχουν ευθύνες και αυτοίππου δεν άκουσαν την προειδοποίηση σήμερα».
Μάλιστα ο κ. Λαζαρίδης υποστήριξε ότι «αυτά που λέτε εδώ μέσα δυστυχώς τα ακούνε και κάποιοι από έξω» και αναρωτήθηκε « πόσους νομίζετε ότι πρέπει να επηρεάσουν για να γίνει το κακό;».
Πηγή και βίντεο από :skai/ http://www.epikoinonia-arg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου