6/2/14

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ «ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Ένα ακόμα ραντεβού με τους καταναλωτές δίνουν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου, 28 παραγωγοί από όλη τη χώρα.


Στη 17η συνάντησή τους με τους παραγωγούς, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, να προμηθευτούν απευθείας και σε ανταγωνιστικές τιμές, περισσότερα από 200 ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας.

Πιο συγκεκριμένα,  στα προς διάθεση προϊόντα περιλαμβάνονται: ελαιόλαδο, ελιές, κάστανα,   γαλακτοκομικά, ρύζι, πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδο, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, ξηροί καρποί, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, αυγά, φρούτα εποχής, λεμόνια, όσπρια, μανιτάρια, σαλιγκάρια, παξιμάδια, κρασί, σταφίδα, σάλτσα ντομάτας, κουλούρια, χαλβάς, ξερά σύκα, λουκάνικα και παραδοσιακά προϊόντα από την Τήνο.

Αναφερόμενος στο «Χωριό Παραγωγών», ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς επισημαίνει ότι: «συνεχίζει την πορεία του, έχοντας την απόλυτη στήριξη του καταναλωτικού κοινού, το οποίο με τη μεγάλη ανταπόκρισή του -είναι ενδεικτικό ότι στην τελευταία συνάντηση διετέθησαν πάνω από 65 τόνοι προϊόντων- αποδεικνύει κάθε φορά την αναγκαιότητα της πρωτοβουλίας αυτής» και προσθέτει: «Η ίδια η κοινωνία μας δείχνει τις ανάγκες της και εμείς οφείλουμε να δίνουμε τις καλύτερες λύσεις».

Η επόμενη συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών» θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2008652 (Κώστας Πετρόπουλος) και 213 2008658 (Ειρήνη Μανωλά).

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου