8/2/14

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ:ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

 Βρισκόμαστε στη δίνη μιας παγκόσμιας κρίσης με καταλυτικές συνέπειες για τους λαούς.


Βιώνουμε τις συνέπειες ενός άκρατου και χωρίς έλεος διεθνούς καπιταλισμού, που δυναμιτίζει την παγκόσμια ισορροπία και βάζει την ανθρωπότητα σε περιπέτειες. Στην πατρίδα μας, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, οι συνταξιούχοι και προπάντων οι νέοι μας πληρώνουν βαρύ τίμημα. Στην πόλη μας, οι συμπολίτες μας βιώνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Η Διεθνής Οργάνωση «European Initiative Campaign», εγνωσμένου κύρους τον Ευρωπαϊκό χώρο, σε πρόσφατη δημοσίευση της στη διαδικτυακή της σελίδα http://www.citizens-initiative.eu/?p=1832, κάνει εκτενή αναφορά στο Ευρωπαϊκό κίνημα της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ που ίδρυσαν και δρομολόγησαν οι συμπολίτες μας Δικηγόροι Ανδρέας Αναγνωστάκης και Αλέξης Αναγνωστάκης, με στόχο τη δικαστική διαγραφή του επαχθούς Ελληνικού χρέους.

Όταν δηλαδή ένα Κράτος καταρρέει και υποδουλώνεται από τους κερδοσκόπους, η ανεργία καλπάζει, τα νοσοκομεία, τα σχολεία κλπ κλείνουν, τότε έχει νόμιμο δικαίωμα  αναστολής και διαγραφής του επαχθούς χρέους. Η Προσφυγή της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ, θεωρείται κατά το δημοσίευμα, ύψιστο θέμα.

Στόχος της Κίνησης, όπως είναι ήδη γνωστό, είναι, η επίσημη έναρξη της διαδικασίας, συλλογής, ενός (1) εκατομμυρίου υπογραφών Ευρωπαίων πολιτών, για να καθιερωθεί, νομοθετικά, στην Ευρωπαϊκή Ένωση  η Αρχή της κατάστασης ανάγκης.

Η Κίνηση «Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων-ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» σε καλεί να μπεις στο Διαδίκτυο. Και να προσθέσεις το ανάστημα σου, στο ήδη ανάστημα, που, έχουν διαμορφώσει οι 82.500 υπογραφές Ελλήνων και λοιπών Ευρωπαίων πολιτών. Ένωσε την φωνή σου, μ' αυτούς. Τώρα!   Ή ΤΩΡΑ! Ή ΠΟΤΕ!

Το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα (ΕΝΑΚ) συμπορεύεται ουσιαστικά προτρέποντας τους φίλους του ενισχύσουν την προσπάθεια για την ανατροπή των μνημονίων της εξαθλίωσης με την υπογραφή τους.

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου