6/2/14

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΙΚΣ: «Ο ΤΣΑΒΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ»

Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο «Ο Τσάβες πέρασε από εδώ»προς τιμή της πρώτης επετείου του θανάτου του Προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσαβες,
Σας καλεί να πάρετε μέρος στον Διαγωνισμό Διηγημάτων, Ποιημάτων, Τραγουδιών και Κόμικς, για να τιμήσουμε τον Κομαντάντε της Μπολιβαριανής Επανάστασης και να αναδείξουμε την σπουδαιότητα της κληρονομιάς που άφησε.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1.   Ο Διαγωνισμός έχει τέσσερα θέματα: «Η Μεγάλη Μορφή του Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες», «Η Κληρονομιά του Ούγκο Τσάβες σε παγκόσμια κλίμακα», «Ο Ούγκο Τσάβες και η κριτική σκέψη», «Η έννοια της Μπολιβαριανής Επανάστασης» και τέσσερις κατηγορίες:  Διηγημάτα, Ποίηματα, Τραγούδια και Κόμικς.
2.   Το έργο θα πρέπει να είναι πρωτότυπο και αδημοσιευτο.
3.   Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν, δεν υπάρχει συνδρομή.
4.   Με την συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες δεσμεύονται ότι τα έργα τους θα μπορούν να δημοσιευθούν σε μια πιθανή έκδοση της Πρεσβείας.
5.   Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να στείλει ένα μόνο ένα έργο.
6.   Το έργο θα πρέπει να αποσταλεί σε κλειστό και υπογεγραμμένο φάκελο στην διέθυνση της Πρεσβείας: Παπαδιαμάντη 15, 154 52 Παλαιό Ψυχικό, Αθήνα. Επίσης, στον φάκελο θα εσωκλείονται: Το πρωτότυπο έργο και δυο (2) φωτοτυπίες, το Ονοματεπώνυμο του δημιουργού, τα στοιχεία επικοινωνίας του και ο τίτλος του έργου.
7.   Όσον αφορά τα ποιήματα, διηγήματα και τραγουδια θα πρέπει να είναι στην ισπανική γλώσσα ή το έργο να συνοδεύεται από μετάφραση στα ισπανικά. Η γραμματοσειρά θα πρέπει να είναι Arial 12, με 1 1/5 διάστιχο σε λευκό χαρτί και θα πρέπει να έχουν έκταση από πέντε (5) έως και δέκα (10) σελίδες Α4.
8.   Τα κόμικς θα πρέπει να εκτείνονται σε δύο (2) έως και έξι (6) φύλλα χαρτιού Α4 και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν όλα τα υλικά ενώ μπορεί να είναι σε έγχρωμη ή ασπρόμαυρη έκδοση.
9.   Ο διαγωνισμός θα μείνει ανοιχτός για ένα μήνα, ξεκινάει στις 04 Φεβρουαρίου 2014 και λήγει στις 05 Μαρτίου 2014.
10.               Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από καλλιτέχνες και προσωπικότητες διαφορετικών χώρων, των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν την ημέρα της ανακοίνωσης των νικητών.
11.               Η νικήτρια ή ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί από την Πρεσβεία και θα προβληθεί απο την Κρατική Τηλεόραση και το τηλεοπτικό σταθμό TELESUR καθώς και από τα μέσα ενημέρωσης της Βενεζουέλας.
CONVOCATORIA
 Concurso de Cuentos, Cantos, Poemas y Comics
"Por aquí pasó Chávez"

La Embajada de la República Bolivariana de Venezuela en la República Helénica, en el marco de las actividades “Por aquí pasó Chávez”, en homenaje al primer aniversario de la muerte del Presidente de la República Bolivariana de Venezuela, Hugo Chávez, les invita a participar en el Concurso de Cuentos, Cantos, Poemas y Comics, a fin de exaltar la figura del Comandante Supremo de la Revolución Bolivariana y la importancia de su legado en las luchas de los pueblos...
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία της Πρεσβείας τηλεφωνικά στο 210 6729169 ή με e-mail:embavenezgrecia@gmail.com.melinaspanou8@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου