6/2/14

ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Στα σημαντικά σημεία της εντυπωσιακής σε όγκο και παλμό εκδήλωσης της «Ενωμένης Πόλης Ελληνικού-Αργυρούπολης», το Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου, στο κυριολεκτικά κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ήταν το δημόσιο προσκλητήριο για ενότητα που απεύθυνε ο επικεφαλής της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ και υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντίνος, προς όλες ανεξαιρέτως τις πολιτικές δυνάμεις και προσωπικότητες της πόλης, που όπως είπε, έχουν ως στόχο, ανεξάρτητα και ακομμάτιστα, να δώσουν μαζί την αυτοδιοίκητή μάχη για το καλό της πόλης και του δήμου, απέναντι στην καταστροφική πολιτική του «Συστήματος Κορτζίδη».

Όπως ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά «το προσκλητήριό μας για την από κοινού στράτευση είναι ανοιχτό προς όλες τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις και προσωπικότητες της πόλης μας, που, ανεξάρτητα και δίχως όρους και προϋποθέσεις, καλούνται να δράσουν μαζί μας με αποκλειστικό γνώμονα την αγάπη για το Ελληνικό και την Αργυρούπολη.

Αξίζει να αναφερθεί, πως έγινε ακόμη και ονομαστική αναφορά σε πολλά στελέχη απ’ όλους τους κομματικούς χώρους και ιδιαίτερα στον Μιχάλη Γαζή, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση με κλιμάκιο της δημοτικής του κίνησης, τους Αν. Εφραιμίδη, Γιώργο Βίλλα κ.α., αλλά και σε προσωπικότητες, όπως ο Γιώργος Κοκκώδης, Κώστας Σινόπουλος, Μαρία Κωτσάκη και πολλούς άλλους!

«Σε αυτή τη μεγάλη, ενιαία και ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη δεν περισσεύει κάνεις και δεν πρέπει να λείψει κάνεις από τον κοινό αγώνα αλλαγής και ανατροπής της ανίκανης και δοκιμασμένης σημερινής δημοτικής αρχής», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο κ Γ. Κωνσταντάτος,

Δεν μένει παρά να δούμε, αν θα υπάρξει θετική ανταπόκριση στην όντως μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να βγει ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης από το σημερινό τέλμα, το αδιέξοδο, τη μιζέρια και την οπισθοδρόμηση.
Silvercity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου