8/2/14

ΠΑΝΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 Ο Δήμος Ηλιούπολης καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης μας, τους συλλόγους που έχουν την έδρα τους στην Ηλιούπολη, τους Δ/ντες των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων,
όλες τις οργανώσεις, τα σουπερμάρκετ, τους εμπόρους και όλους τους φορείς της πόλης μας σε μια κίνηση αγάπης, ανθρωπιάς,  αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους από το σεισμό αδελφούς μας στην Κεφαλονιά.
Συγκεκριμένα, ζητάμε από όλους τους Ηλιουπολίτες να συνδράμουν στην πρωτοβουλία της Διοίκησης του Δήμου προσφέροντας ρούχα, κουβέρτες, ξηρά τροφή (μακαρόνια, γάλα, κονσέρβες, ρύζι, όσπρια, και ότι άλλο είδος διατροφής έχει διάρκεια στη συντήρησή του), παιδικά ρούχα και πάνες και ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει ένα συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται στο καταχείμωνο από δύο μεγάλες σεισμικές δονήσεις.
Οι Ηλιουπολίτες έχουν κατ' επανάληψη πάρει άριστα σε εξετάσεις ανθρωπιάς κάτι που πιστεύουμε πως και τώρα θα επαναληφθεί.
Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί να συμπαρασταθούμε, να συμπορευτούμε στο κίνημα αγάπης προσφέροντας κάτι από το υστέρημά μας.
Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνει από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Η κάθε προσφορά θα καταγράφεται και θα γίνει οτιδήποτε απαιτείται ώστε οι διαδικασίες να είναι διαφανείς.
Χώρος συγκέντρωσης θα είναι το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45 από τη Δευτέρα 10/02/2014 ώρες 9π.μ. έως 5μ.μ.
Τα τρόφιμα και ο ρουχισμός που θα συγκεντρωθούν θα ταξινομηθούν και θα μεταφερθούν με ναυλωμένα από το Δήμο μεταφορικά μέσα στο νησί της Κεφαλονιάς.
Υπεύθυνος της δράσης ορίζεται ο Αντιδήμαρχος κος Γιαννάκης Χρήστος, οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και οι εθελοντές που πλαισιώνουν τις Κοινωνικές Δράσεις. Τηλ. επικοινωνίας 210 9970009-10.

                                                                        Ο Δήμαρχος

                                                              Βασίλης Βαλασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου