6/2/14

ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ NIVEA ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΜΕ PRAKSIS


H NIVEA, η Νο1 μάρκα περιποίησης στον κόσμο, μας καλεί να γεμίσουμε την καρδιά μας με αγάπη! Από τις 5 έως και τις 14 Φεβρουαρίου, στέλνουμε την αγάπη μας για καλό σκοπό! Πιο συγκεκριμένα, στη σελίδα της NIVEA στο Facebook, μια καρδιά μας περιμένει να τη γεμίσουμε με τα δικά μας μηνύματα αγάπης, υποστηρίζοντας το έργο της MKO PRAKSIS.
Για κάθε μήνυμα, η NIVEA θα προσφέρει 1 ευρώ για τις οικογένειες του προγράμματος Συν στο Πλην*. Όσα περισσότερα μηνύματα, τόση περισσότερη αγάπη για τους συνανθρώπους μας!

Για τη NIVEA, η φροντίδα δεν περιορίζεται μόνο σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Είναι πάνω από όλα φροντίδα και αγάπη για τον άνθρωπο και την οικογένεια. Και με τις ενέργειές της αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη και την φροντίδα της στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Βοηθήστε μας να γεμίσουμε την καρδιά μας και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Επισκεφτείτε από 5 έως και τις 14 Φεβρουαρίου τη σελίδα της NIVEA στο Facebook: https://apps.facebook.com/miakardiagematiagapi/ και αφήστε το δικό σας μήνυμα αγάπης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου