28/7/10

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Ο κ. Γεώργιος Ζέρβας, Πρόεδρος της Διαπαραταξιακής Επιτροπής Κεραιών ενημερώνει ότι δεν πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 21 Ιουλίου και ώρα 19:30 λόγω της μη προσέλευσης των μελών της Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής καταγγέλλει ότι παρόλο που ενημερώθηκαν με έγγραφη πρόσκληση από την Παρασκευή 16 Ιουλίου ωστόσο δεν παραβρέθηκαν αλλά ούτε και ενημέρωσαν νωρίτερα για την απουσία τους με αποτέλεσμα μετά από τριαντάλεπτη αναμονή να λυθεί η συνεδρίαση.

Ο κ. Ζέρβας θέλησε να ενημερώσει τα μέλη της Επιτροπής για τις ενέργειες που έχουν γίνει για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται στην οδό Τσακάλωφ και Λουτρακίου 29 στον Άγιο Δημήτριο καθώς και για την κεραία στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 51 (πρώην Αλκινόου).

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος αναφέρει: “Θέλω να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας πως δεν διαπραγματευόμαστε την υγεία και την ασφάλειά τους. Γι' αυτό εξάλλου αυτή η δημοτική αρχή έχει να παρουσιάσει πλούσιο έργο σ' αυτόν τον τομέα αφού έως τώρα έχει καταφέρει να αποξηλώσει πάνω από τριάντα παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Όσο αφορά τώρα στις κεραίες τόσο στην οδό Λουτρακίου όσο και στην Ανδρέα Παπανδρέου με έγγραφο του Δήμου στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και την Πολεοδομία Αργυρουπόλεως με ημερομηνία 28/6 ζητάμε να μας γνωστοποιήσουν αν οι συγκεκριμένες κεραίες έχουν άδεια και ποιας εταιρείας είναι. Επίσης έχει σταλεί έγγραφο στη Δημοτική Αστυνομία, στο Αστυνομικό Τμήμα και στον Εισαγγελέα Αθηνών προκειμένου να μάθουμε τα στοιχεία των ιδιοκτητών και έγγραφο στη ΔΕΗ για να μάθουμε αν ηλεκτροδοτούνται νόμιμα.

Αφού τηρήθηκε όλη η διαδικασία λάβαμε τις απαντήσεις από όλες τις παραπάνω υπηρεσίες οι οποίες πιστοποιούν ότι δεν έχει δοθεί άδεια εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας για καμία από τις δυο κεραίες και έτσι κρίνονται παράνομες.

Ο Δήμος, ως όφειλε, έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά των ιδιοκτητών και της Εταιρείας VODAFONE για τις οποίες στις 19 Αυγούστου 2010 και ώρα 09:00 στην Ευελπίδων θα οριστεί η δικάσιμος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου