25/8/10

ΤΟ ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ !!



Τον Μάιο ξεκίνησαν οι εργασίες στην Μαρ. Γερουλάνου για την δημιουργία ποδηλατοδρόμιου, σε καμία περίπτωση κάνεις δεν είναι αντίθετος με το έργο αυτό ανάπλασης και καλύτερης ποιότητας ζωής των κάτοικων, εφόσον βέβαια γίνεται από επαγγελματίες μηχανικούς ,εργολάβους και εργάτες.

Φτάσαμε 19 Αυγούστου 3,5 μήνες μετά και ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα 2 πρώτα τετράγωνα, με αποτέλεσμα την ατελείωτη ταλαιπωρία των πολιτών αλλά και των καταστηματαρχών

Οι καθυστερήσεις οφείλονται στο ότι κανένας από αυτούς δεν έχει ιδέα ''τι κάνει'' !!! Την μια σπάνε τις σωλήνες ύδρευσης με τις ανασκαφές, διακόπτοντας το νερό για αρκετές ώρες και μπορείτε να φανταστείτε τo τι αυτό συνεπάγεται μέσα στο καλοκαίρι ,την άλλη ''ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ'' το έργο για ένα ολόκληρο μήνα χωρίς να γίνει καμία απολύτως εργασία.

Η δικαιολογία για το τελευταίο ήταν ότι έπρεπε να φτιάξουν τα σχέδια ηλεκτροδότησης του ποδηλατοδρόμιου ,αφήνοντας έτσι τους πολίτες να ''τσαλαβουτούν'' μέσα στα χώματα και στην σκόνη. Αναρωτιέμαι ποιοι ''σωστοί '' επαγγελματίες θα ξεκινούσαν την κατασκευή ενός έργου χωρίς να έχουν καν ολοκληρώσει τα σχέδια του; Αυτά λοιπόν είναι τα λιγότερα που συμβαίνουν στην οδό Μαρίνου Γερουλάνου.

Το πιο σημαντικό από όλα αυτά είναι σίγουρα οι ασφάλεια των πολιτών, πέρα από την ταλαιπωρία, ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ καθ' όλη την διάρκεια του έργου δεν έχει παρθεί .Σε καθημερινή βάση οι πολίτες κινδυνεύουν να βρεθούν μέσα σε καμιά λακκούβα ή να πέσουν πάνω στις σιδερόβεργες που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια αφού πουθενά δεν υπάρχουν προειδοποιητικές ταμπέλες. Ποιοι είναι αυτοί οι ‘’κύριοι’’ που θέτουν σε κίνδυνο τον κάθε πολίτη χωρίς κανένα απολύτως ίχνος ευσυνειδησίας και ανθρωπιάς. Επειδή όμως τίποτα πια δεν πρέπει να λέγεται χωρίς να αποδεικνύεται δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε για τι πράγμα σας μιλάω.

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τον Κο δήμαρχο μας ποιοι είναι ''αυτοί'' που προσέλαβε για το συγκεκριμένο έργο και μήπως η διαδικασία ανάθεσης του έργου έγινε από την ΄΄ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ΄΄???!!!! Παντός τέτοιοι ΄΄επαγγελματίες΄΄ γινόμαστε όλοι μας.....!!!!

silvercity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου