3/9/10

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Οι Γιατροί του Κόσμου κλείνουν 20 χρόνια δράσης και το γιορτάζουν με μία μεγάλη συναυλία στις 24/09/2010 στο Θέατρο Πέτρας. Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010, παρουσιάζουν τόσο το έργο της ΜΚΟ, όσο και την συναυλία, ο σκηνοθέτης και μέλος των ΓτΚ Ανδρέας Θωμόπουλος και η ιατρός και επίτιμη πρόεδρος των ΓτΚ Ηρώ Βαρσαμή.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 12.30, στο café του Βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24).

Οι Γιατροί του Κόσμου/Medecins Du Monde, είναι μία διεθνής, ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Δραστηριοποιείται τηρώντας αυστηρά την επιχειρησιακή της ανεξαρτησία, με μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες των πληθυσμών και τις δυνατότητες των ομάδων της να προσφέρουν βοήθεια σε μεγάλες αλλά και σιωπηρές κρίσεις του πλανήτη μας. Στην Ελλάδα, οι Γιατροί του Κόσμου ιδρύθηκαν το 1990 και αποτελούν ένα από τα 10 τμήματα του διεθνούς δικτύου της οργάνωσης.

Το 2010 οι Γιατροί του Κόσμου γιορτάζουν τα 20 χρόνια ζωής τους.

20 χρόνια ζωής, 20 χρόνια δράσης μεταφράζονται σε χιλιάδες φίλους, εθελοντές, μέλη, υποστηρικτές και πολίτες που στάθηκαν δίπλα στους Γιατρούς του Κόσμου και στήριξαν το έργο τους.

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων οι Γιατροί του Κόσμου θα πραγματοποιήσουν μια μεγάλη εορταστική συναυλία με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο με την συμμετοχή φίλων τραγουδιστών και την Ορχήστρα του Δρόμου στο Θέατρο Πέτρας στις 24 Σεπτεμβρίου 2010, το οποίο έχει παραχωρηθεί δωρεάν από το Δήμο Πετρούπολης.

Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου