6/9/10

ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Ν. ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Τη θεμελίωση δύο σημαντικών για την πόλη μας έργων πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς. Πρόκειται για το Γυμνάσιο – Λύκειο και το Κλειστό Γυμναστήριο Καρέα, έργα τα οποία βασίζονται εξολοκλήρου στο βιοκλιματικό σχεδιασμό, με χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ηλιακής ενέργειας και ήπιων μορφών ενέργειας, ανακύκλωση βρόχινου νερού και θερμομονώσεις.

«Κόσμημα» για την πόλη του Βύρωνα αποτελεί το νέο Γυμνάσιο – Λύκειο Καρέα, το οποίο πρόκειται να στεγάσει 573 μαθητές. Το νέο σχολείο παρέχει όλα τα εχέγγυα για τη σωστή και ολοκληρωμένη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας και βελτιώνει ουσιαστικά την εκπαίδευση των μαθητών της περιοχής. Η κατασκευή του σχολείου περιλαμβάνει 15 αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες τεχνολογίας και φυσικοχημείας, βιβλιοθήκη και μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

«Κόσμημα» σε αθλητικό επίπεδο αποτελεί και το Κλειστό Γυμναστήριο που βρίσκεται δίπλα στο νέο Γυμνάσιο – Λύκειο. Με χωρητικότητα 320 θεατών και 47 θέσεις στάθμευσης, το νέο Γυμναστήριο αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την εκγύμναση των νέων της περιοχής, αλλά σίγουρα και για τη διεξαγωγή σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων.

Με απόλυτη συνέπεια απέναντι στις δεσμεύσεις μας προχωράμε στην κατασκευή έργων ουσίας για την πόλη, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου