2/9/10

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Γράφει ο/η Δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσώνας


Οδυσσέας Παπαδόπουλος. Αθηνά Λιγνού . Στέλιος Λανδράκης
 
Και οι τρείς δυνατοί έξω από τα πολιτικά παιχνίδια των κομμάτων που βασανίζουν και ταλαιπωρούν την τοπική κοινωνία στηρίζοντας ανθρώπους με ανούσια κόλπα ώστε να ελέγχουν και να καρπώνονται τα διάφορα οφέλη πολιτικά και αλλα.
 
Ο λαός της Γλυφάδας τους κατάλαβε πιά και δεν μασά κουτόχορτο ,τον κούρασαν, τον πίκραναν, κατάντησαν οι περασμένη Δημοτικοί αρχή και η παρούσα την Γλυφάδα ΓΥΦΤΑΔΑ .Καλύτερη ήταν η πόλη πρίν 20 χρόνια παρά έτσι που την κατάντησαν .
 
Οι τρείς προαναφερόμενοι έχουν την πίστη την δύναμη να αλλάξουν την πόλη να αλλάξουν νοοτροπία να δεί ο λαός της Γλυφάδας μια άσπρη ημέρα βρέ αδερφέ;
 
Καί δεν φθάνουν όλλα αυτά; το καταπονεμένο , καταντροπιασμένο πολιτικό κόμμα της Ν.Δ. με μπλοκαρισμένο και κατηγορούμενο σε σκάνδαλα, ακόμη δεν έβαλε μυαλό,Ούτε ο πρόεδρός του κ. Σαμαρας, ούτε οι άλλοι επίβ'ήτωρες έβαλαν μυαλό,έστειλαν τον νεαρό Μιλ. Βαρβιτσιώτη να είναι Δήμαρχος στήν Γλυφάδα .Ε τή θέλει ο κ. Βαρβιτσιώτης εδώ; που να βάλει το κότερότοου; θα μας τρε λάνουν τελικά.Εγώ ένα λέω ΑΝΤΙΣΤΑΣΤΗ -ΦΟΥΜΟ- ΜΑΥΡΟ.
 
Δεν θέλουμε άλλα τζάκια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου