17/10/10

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!



Με αφορμή πρωτοβουλία της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, για ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από ιδιωτική εταιρία στην πόλη μας, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας δήλωσε τα εξής: 

            “Η ανακύκλωση απορριμμάτων και διαφόρων υλικών είναι υπόθεση όλων μας. Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα, με πρωτοβουλία και στήριξη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, έχει αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν επίσης αποδείξει ότι και θέλουν και μπορούν. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε προσπάθεια συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην στήριξη της προσπάθειας ανακύκλωσης «Διαχωρισμού υλικών στη πηγή» που ήδη διεξάγεται στο Δήμο μας, είναι καλοδεχούμενη.
            Δεν είναι καλοδεχούμενες όμως οι προεκλογικές φιέστες που επιχειρεί να στήσει ο απερχόμενος Δήμαρχος Βύρωνα, προσπαθώντας να διασωθεί πολιτικά, σε βάρος τόσο πρωτοβουλιών όπως η προαναφερόμενη, όσο και κυρίως του έργου της Υπηρεσίας Καθαριότητας και του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου μας. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν ενημερώθηκαν, οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης δεν ενημερώθηκαν, οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν ενημερώθηκαν, σε μια απόπειρα του Δημάρχου, ερήμην πιστεύουμε του ΣΚΑΙ, να στήσει ακόμα μια προεκλογική φιέστα αντί μιας ουσιαστικής ενέργειας ευαισθητοποίησης των πολιτών και στήριξης της ανακύκλωσης.
            Η δημοτική μας παράταξη «Βύρωνας – Καθαρή Επιλογή», με οικολογική συνείδηση και στο πλαίσιο της χρηστής διαχείρισης, έχει κάνει Kαθαρή Eπιλογή, όχι απλώς να στηρίξει την πρωτοβουλία της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, αλλά να επεκτείνει σε περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά (ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καμένα λάδια κ.ά), σε περισσότερα σημεία το ήδη εφαρμοζόμενο πρόγραμμα ανακύκλωσης”.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου