17/10/10

ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


    Στην Κάτω Ηλιούπολη, και συγκεκριμένα έξω από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής έλαβε χώρα χθες, Παρασκευή, 15/10/2010 η όγδοη κατά σειρά, ανοικτή συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.
            Στην ομιλία του, που παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής, ο Βασίλης Βαλασόπουλος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, κάνοντας αναφορές και στην κοινή του τηλεοπτική εμφάνιση την Πέμπτη (14/10/2010 στο σταθμό EXTRA 3) με τον απερχόμενο Δήμαρχο, όπου επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά ότι το έλλειμμα του Δήμου ξεπερνάει τα 7 εκατομμύρια ευρώ! Επίσης, έκανε ειδική αναφορά στην εγκατάλειψη της περιοχής αυτής, που παρά την καλή εικόνα που δίνει λόγω των «άνετων» δρόμων, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, δείγμα της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής. Δεσμεύτηκε για την εκπόνηση ενός ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος για την περιοχή και τέλος, επανέλαβε για μία ακόμη φορά τη δέσμευσή του για ένα Πρωτοβάθμιο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στην Ηλιούπολη, τονίζοντας την αναγκαιότητά του, αλλά και το ανεπίτρεπτο να το έχουν ήδη καταφέρει όμοροι δήμοι με πολύ μικρότερο πληθυσμό και η Ηλιούπολη να αδρανεί.
            Η επόμενη ανοικτή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 18/10/2010 και ώρα 18.30 στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης (στο γεφυράκι της διασταύρωσης των οδών Μενελάου και Πατρόκλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου