15/10/10

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ


Την πλατεία Ανεξαρτησίας επισκέφθηκε την Πέμπτη ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου, όπου είχε τη δυνατότητα να απαντήσει σε ερωτήματα που του έθεσαν κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής, κύρια αυτό της ανάπλασης της πλατείας.
Ο κ. Αναγνώστου, απαντώντας σε φήμες ότι  η ανάπλαση αυτή αποτελεί προεκλογική κίνηση, αποσαφήνισε ότι το έργο αυτό δεν είναι μεμονωμένο, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ενιαίου πλάνου που συμπεριλαμβάνει την πλατεία Ανεξαρτησίας, Αναγνωσταρά, αλλά και την στην Κάτω Ηλιούπολη και είναι χρηματοδοτούμενο απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση.  Για το έργο αυτό έγιναν έγκαιρα μελέτες και χρειάστηκε ένα μεγάλο διάστημα μέχρι να εγκριθεί. «Εάν το έργο δεν ξεκίναγε τώρα, τότε θα χανόταν η χρηματοδότηση που είναι 2εκ. ευρώ και δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί», ξεκαθάρισε ο κ. Αναγνώστου. Επί προσθέτως ο Δήμαρχος επανέλαβε εμφατικά ότι δεν είναι δυνατόν 6 μήνες πριν από τις εκλογές να σταματούν τα όποια έργα και να πάψει να λειτουργεί ο Δήμος, στον κίνδυνο να κατηγορηθεί η εκάστοτε Δημοτική Αρχή, ότι κάνει έργα προεκλογικά…
Παράλληλα, ο κ. Αναγνώστου καθησύχασε τις όποιες ανησυχίες για τον «κίνδυνο» να μεγαλώσει η πλατεία σε βάρος του δρόμου, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, απλώς η ανάπλαση θα κάνει την πλατεία πιο σύγχρονη και πιο λειτουργική για τους κατοίκους, εξωραΐζοντας την εικόνα της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου