8/4/11

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ATHENS METRO MALL


Happy Family Weekends: Παιδιά και γονείς διασκεδάζουν
στο Athens Metro Mall


Ένα πολύχρωμο ταξίδι στον πιο πρωτότυπο, παιχνιδιάρικο και δημιουργικό παιδικό κόσμο ξεκινά στο Athens Metro Mall το Σάββατο, 2 Απριλίου και κάθε Σαββατοκύριακο (12 με 5 το απόγευμα) έως τις 26 Ιουνίου… ένα ταξίδι στον κόσμο των Happy Family Weekends, με ελεύθερη συμμετοχή. Αυτό το Σάββατο, 2 Απριλίου, στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall, τα Happy Family Weekends γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, όπου οι μικροί μας φίλοι με τους γονείς τους θα διασκεδάσουν και θα παίξουν με face painting, μπαλονοκατασκευές, κουκλοθέατρο και εργαστήρι βιβλίου.

Ζήστε έως τέλη Ιουνίου με τα παιδιά σας μοναδικές εμπειρίες χειροτεχνίας, απολαύστε παιδικό κουκλοθέατρο και δεκάδες άλλες διαδραστικές εκπλήξεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα, βασισμένες στις θεματικές και τις παραδόσεις της εποχής. Τα Happy Family Weekends θα χαρίζουν για πέντε ώρες κάθε Σαββατοκύριακο χαρά και μάθηση στα παιδιά και ανέμελες στιγμές στους ενήλικες συνοδούς τους. Μάγοι, κλόουν και παιδικοί μασκότ θα ξαφνιάζουν ευχάριστα με τις περιοδικές εμφανίσεις τους.

Ημερολόγιο Happy Family Weekends

Σάββατο 02 Απριλίου: Το βιβλίο, ο καλύτερός μου φίλος!

Κυριακή 03 Απριλίου: Τα 3 Γουρουνάκια

Σάββατο 09 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Υγείας): Η κυρία Τερηδόνα

Κυριακή 10 Απριλίου: Η πεντάμορφη και το Τέρας

Σάββατο 16 Απριλίου: Που πήγαν τα αυγά;

Κυριακή 17 Απριλίου: Η Κοκό και η Κική

Σάββατο 23 Απριλίου: Πάσχα! Φτιάχνουμε λαμπάδες, βάφουμε αυγά, διαβάζουμε για τα έθιμα του Πάσχα, παίζουμε κουκλοθέατρο με κοτοπουλάκια και πασχαλινά αυγά!

Σάββατο 30 Απριλίου: Τα έντομα της Άνοιξης

Κυριακή 1 Μαΐου: Τα λουλούδια και οι ιστορίες τους! Πλέκουμε λουλουδένια στεφάνια, φτιάχνουμε λουλούδια, δώρα για τη μητέρα και άλλα πολλά...

Bazaar για τα Παιδιά


Οι εκδηλώσεις για τα παιδιά στο Athens Metro Mall περιλαμβάνουν και ενέργειες Κοινωνικού χαρακτήρα. Από Παρασκευή 8 Απριλίου το Athens Metro Mall σε συνεργασία με Το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” διοργανώνουν BAZAAR με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της λειτουργίας του Κέντρου των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Happy Family Weekends: Αυτό το Σάββατο 02 Απριλίου εώς και την Κυριακή 26 Ιουνίου, 12 το μεσημέρι με 5 το απόγευμα, στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall. Ελεύθερη Συμμετοχή!

Σχετικά με το Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη νέα εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης.

Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του, 85 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου