20/4/12

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ



ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΑΣΟΚ
πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 19/4/12

          Στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Ερυθραίας, μίλησε χθες, αρχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Περιφέρεια Αθήνας.
        Ο κ. Κακλαμάνης έχει ήδη προγραμματίσει περιοδείες και ομιλίες σε όλους τους δήμους της Β’ Αθήνας και εκφράζει την αισιοδοξία του ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου θα είναι νικηφόρο για το ΠΑΣΟΚ.
«Εμπιστεύομαι», είπε ο κ. Κακλαμάνης, «την ωριμότητα του ελληνικού λαού, γιατί, ξεπερνώντας καθένας τη δικαιολογημένη για τους πλείστους Έλληνες και Ελληνίδες πικρία ή και ανησυχία, συνειδητοποιεί ότι η σημασία αυτών των εκλογών θα είναι ιστορική και θα καθορίσει το μέλλον των σημερινών και των επόμενων γενεών, την εσωτερική συνοχή και την εξωτερική ασφάλεια της πατρίδας μας».
«Είναι φανερό», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στη Ν. Ερυθραία, «ποιους εξυπηρετεί μια ελεγχόμενη αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού στην επόμενη Βουλή με “νέα” πρόσωπα και κόμματα από την άκρα Δεξιά μέχρι την άκρα Αριστερά, έστω κι αν οδηγείται έτσι η χώρα σε πολιτική αστάθεια και ακυβερνησία».
Την Παρασκευή 20 Απριλίου, ο Απόστολος Κακλαμάνης πρόκειται να  πραγματοποιήσει τις εξής ομιλίες:
  • Στις 18.30, στο Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μελισσίων (17ης Νοέμβρη 15, πλατεία Αγ. Γεωργίου)
  • Στις 19.30, στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Πεντέλης (κεντρική πλατεία Ν. Πεντέλης-πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου)
* Για την προεκλογική δραστηριότητα του Απόστολου Κακλαμάνη μπορείτε να ενημερώνεστε και στην ιστοσελίδα του www.apkaklamanis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου