1/12/12

ΣΟΚ! ΑΝΟΙΞΕ ...ΦΑΜΠΡΙΚΑ Ο ΑΡΩΝΗΣ! ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


Το παραπάνω βίντεο που δείχνει τους Κουγιουμτζόπουλου-Βραχιολίδη, αφιερώνεται σε όσους στέλνουν τους δημοσιογράφους-εκδότες στα Αυτόφωρα και κρατητήρια!


Ο Γ. Αρώνης είναι σαν να έδωσε το σύνθημα! Μετά την σύλληψη του Βραχιολίδη και την κράτησή του στο Αυτόφωρο για μία μέρα, σειρά είχε ο δημοσιογράφος-εκδότης Χάρης Κουγιουμτζόπουλος! Για χθεσινό του δημοσίευμα-απάντηση στον Δ. Νικολάου, ο δεύτερος τον έσυρε στο αυτόφωρο! Υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, όπου απολογήθηκε αλλά δεν κρίθηκε ...προφυλακιστέος και αφέθηκε ελεύθερος τα ξημερώματα!!!

Απίστευτο; Και όμως αληθινό! 
Φαίνεται πως αποτελεί μόδα και η αυτόφωρη διαδικασία για τους δημοσιογράφους καθίσταται προσφιλής συνήθεια για τους θιγέντες!
Μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσουμε με τον δημοσιογράφο για να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες της σύλληψής του. Προφανώς είναι ταλαιπωρημένος και ξεκουράζεται. Πάντως, η σύλληψη του Χάρη πρέπει να ΄γινε πολύ αργά το βράδυ. 
Ο Δ. Νικολάου ερωτηθείς, είπε ξερά-κοφτά: "Όποιος από 'δω και στο εξής θίγει την τιμή και υπόληψη, τόσο τη δική μου όσο και της οικογενείας μου, θα οδηγείται απευθείας στη Δικαιοσύνη"

Ανεξάρτητα εάν ο κ. Νικολάου έχει δίκιο ή όχι, τέτοιες ενέργειες που σύρουν δημοσιογράφους στο Αυτόφωρο ή στα κρατητήρια, είναι επικριτέες για το σύνολο του κόσμου. Ρωτήστε τι λέει και πώς κρίνει η κοινή γνώμη την ενέργεια του Γ. Αρώνη και θα καταλάβετε! Απλά να σημειώσουμε ότι ο ίδιος ο κ. Νικολάου στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τη σύλληψη του Βραχιολίδη, καταδίκασε ευθέως τη σύλληψη και κράτησή του στο κρατητήριο, λέγοντας ότι η Αστυνομία και Εισαγγελία θα έπρεπε να είχαν τηρήσει την απλή διαδικασία της μήνυσης! Και σήμερα ο κ. Νικολάου έρχεται να υιοθετήσει την τακτική που καταδίκαζε. Το Αυτόφωρο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου