24/1/13

ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο Κ. ΔΕΝΔΙΑΣ ΟΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, «ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ».






 
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΖΙ...ΑΝΟΗΤΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ! ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ Κε ΔΕΝΔΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΗ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ? ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ...
 
 Παραδέχτηκε ο κ. Δένδιας ότι αρνήθηκε ραντεβού με τον βουλευτή κ. Στάθη Παναγούλη, «επειδή δεν του άρεσαν όσα εκείνος είπε στη Βουλή».
      Κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής  Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ο Υπουργός  Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε όλα τα στοιχεία της επιστολής που ο κ. Στάθης Παναγούλης έστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Μεϊμαράκη επισημαίνοντας «σε τι κατήφορο θα οδηγηθεί ο κοινοβουλευτισμός, αν επικρατήσει η αντιδημοκρατική άποψη του κ. Δένδια».
Το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής που ο κ. Στάθης Παναγούλης  απέστειλε, στις 14/1/2013, στον κ. Μεϊμαράκη  έχει ως εξής:

     ( Επιστολή)

        Ο διάλογος Υπουργού – Βουλευτή στην Επιτροπή εξελίχθηκε σε επεισόδιο με εκατέρωθεν διαξιφισμούς όπως «αθλιότητες» και  «δεν κάνετε για υπουργός, ούτε καν για δραγάτης (αγροφύλακας) στο νησί Οθωνοί, βορειοδυτικά της Κέρκυρας» .
        Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ αποχώρησαν από την Επιτροπή, καταγγέλλοντας  τον κ. Δένδια για όσα ψευδή δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό συνδέοντας έμμεσα την Αξιωματική Αντιπολίτευση με φαινόμενα βίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου