17/4/13

ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΝΤΟΡΑ ΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗ... Μάνα μην κλαίς και μην πονάς...κοίτα ψηλά και να χαμογελάς...
Είδα πως τούτο το παιδί, που όλοι γύρω μου ζητούσαν... είναι πιο δυνατό απ'όλου του κόσμου την αγριότητα γιατί κάποιοι αδιαφορούσαν...
Η έρευνα και τα στοιχεία που θα ακολουθήσουν για τον άδικο θάνατο του μικρού 8χρονου, θα αποδείξουν ποιοι είναι οι πραγματικοί ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ'' μιας αθώας ψυχής.
Άραγε πόσο κοστίζει η ζωή ενός παιδιού κύριοι ανευθυνουπεύθυνοι;
Συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου ο αρμόδιος προπονητής της παιδικής ομάδας του ΓΣΗ. Αναζητούνται άλλοι τέσσερις παράγοντες των συλλόγων που έχουν -τυπικά- από κοινού τη χρήση-διαχείρηση των 5χ5.

Ακούσαμε τον Δήμαρχο να δηλώνει -βιαστικά- στον ραδιοσταθμό Real ότι ο Δήμος ουδεμία ευθύνη φέρει για το θλιβερό γεγονός επειδή με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και του ΔΣ του αρμόδιου φορέα ΠΑΟΔΗΛ τα 5χ5 παραχωρήθηκαν σε τέσσερις ποδοσφαιρικούς συλλόγους. -Ουσιαστικά παρέμειναν στον ΓΣΗ- Του θυμίζουμε ότι η τεχνική υπηρεσία του δήμου ελέγχει και πιστοποιεί την καταλληλότητα του εξοπλισμού των γηπέδων. Θυμίζουμε επίσης ότι τα τέρματα των 5χ5 δεν ήταν δεμένα σε σταθερό σημείο ώστε να μην μετακινούνται από το έδαφος εξαιτίας ανέμων ή και από ανθρώπινη παρέμβαση, όπως σπρώξιμο ή τράβηγμα, κρέμασμα με τα χέρια από την οριζόντια δοκό κ.ά.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν δεσμεύθηκε ότι όντως υπάρχει εγκεκριμένη άδεια λειτουργίας αυτού ή και άλλων αθλητικών χώρων του δήμου Ηλιούπολης.

Νέο ερώτημα: Γιατί ο ΠΑΟΔΗΛ θεωρήθηκε ανίκανος να διαχειριστεί τη χρήση των γηπέδων 5χ5;

Παράδειγμα ευθύνης


Αν κάποιος προκαλέσει ατύχημα ή δυστύχημα οδηγώντας αυτοκίνητο άλλου αυτομάτως διώκεται και ο ιδιοκτήτης ακόμα κι αν ο φυσικός αυτουργός πήρε το όχημα εν αγνοία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου