10/5/10

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ανεβαίνει ο πυρετός της προεκλογικής αντιπαράθεσης των υποψηφίων.

Με επίκεντρο την αδιαφάνεια, την αδράνεια και την λαϊκή οργή εν’ όψει οικονομικής κρίσης.

Ελληνικό, θυμίζει κάτι από νησί, παραλίες, νυχτερινή ζωή, φοίνικες αλλά και παρατράγουδα μετά από τα ξενύχτια.

Σε αυτό το δήμο δεν υπάρχει εκλογική αναμέτρηση υποψηφίων, γιατί παίζει μόνος του στο γήπεδο ο Δήμαρχος Ελληνικού Χ. Κορτζίδης, αντιπολίτευση κάνει ο ίδιος στον εαυτό του και γι’ αυτό τον τιμωρεί σε απεργίες πείνας.

Κι’ αν έχει ρίξει ξενύχτια, μέχρι να καταφέρει να ανοίξει όλες τις παραλίες του Ελληνικού για τους δημότες του και να κλείσει όσα νυχτερινά κέντρα, ή μαγαζιά εμποδίζουν την προσέλευση των πολιτών στις παραλίες.

Δραστήριος και χαμηλών τόνων με εν’ ενεργεία απεργίες πείνας στο βιογραφικό του προκειμένου να κερδίσει τον αγώνα του.

Tο σίγουρο είναι, πως κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση των συμπολιτών του. Πήρε το διαβατήριο για τις επόμενες εκλογές οι οποίες βάσει συνένωσης με την Αργυρούπολη, θα του δώσουν ένα καλό προβάδισμα να αγωνιστεί για την θέση του Δημάρχου. Επικοινωνιακά τον γνωρίζουν όλοι, απέδειξε ότι είναι αγωνιστής, έχει την εντολή της πόλης του, ποιος ξέρει, ίσως και να είναι η επόμενη έκπληξη του Καλλικράτη, παρόλο που αρνείται την συνένωση και ζητάει την αυτονομία του Ελληνικού..

Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Εφραιμίδης Ιορδάνης ούτε που ακούγεται, υπάρχει δεν υπάρχει, κανείς δεν ξέρει. Θα μου πεις με πιάν να κάνει αντιπολίτευση με ένα που δεν τρώει.

Αυτή είναι αντιπολίτευση δια σιωπής.

Προφιλ υποψηφίων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου