21/7/10

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Αγίου Δημητρίου ο Γεώργιος Σταματόπουλος

Την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει με την πιο κάτω διακήρυξη ο μέχρι τώρα ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Σταματόπουλος. Πιο συγκεκριμένα η διακήρυξη της παράταξης του κ. Σταματόπουλου έχει ως εξής:

Αγαπητοί συνδημότες

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας αδιέξοδης και στάσιμης για τα δημοτικά μας πράγματα κατάστασης, που έχει κρατήσει το Δήμο μας μακριά από μια αναπτυξιακή τροχιά. Αν και υπήρξα μέρος της διοίκησης της παρούσας δημοτικής αρχής ως αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, όπου για δύο χρόνια ανταποκρίθηκα με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά μου, εν τούτοις αναγκάστηκα να ανεξαρτητοποιηθώ διαχωρίζοντας έτσι τη θέση μου από τη γραμμή οπισθοδρόμησης του κ. Λαζαρόπουλου.

Δυστυχώς, το όραμα για την “αλλαγή σελίδας” στην πόλη μας “σκόνταψε” επάνω στην ατολμία του νυν Δημάρχου να επιβληθεί σε πρόσωπα και καταστάσεις που δημιούργησαν ένα περιβάλλον αγκύλωσης και προσπάθειας πολιτικής μείωσης όσων πραγματικά επεδίωξαν να φέρουν την αλλαγή στο Δήμο.

Παραμένοντας πιστός στο καθήκον μου να διαφυλάξω το συμφέρον των δημοτών, οι οποίοι με παροτρύνουν καθημερινώς και ενθέρμως να πάρω στα χέρια μου το τιμόνι του δήμου μας,

Διακηρύσσω την ίδρυση της παράταξης

«Ενωτική Κίνηση Δημοτών»

θέτοντας τον εαυτόν μου με ανιδιοτέλεια και υπόσχεση για σκληρή δουλειά στην υπηρεσία των συνδημοτών μου, ως υποψήφιος δήμαρχος, μπροστά στις νέες διαγραφόμενες προοπτικές και προκλήσεις και κάτω από τις εξαιρετικά δύσκολες περιστάσεις που διέρχεται η πατρίδα μας, όπου το μείζον θέμα είναι η οικονομία και η διαφάνεια.

Αυτό μπορεί κάποιους να τους φοβίζει, για εμένα όμως αποτελεί ευχάριστη πρόκληση, έχοντας στο ενεργητικό μου 33 χρόνια στη δημόσια διοίκηση (εκ των οποίων 23 χρόνια Επιθεωρητής του Υπουργείου Οικονομικών), γεγονός που μου επιτρέπει να ισχυρισθώ ότι μπορώ να διαχειριστώ έντιμα και αποτελεσματικά τις αρχές τις διαφάνειας, της ανοιχτής διακυβέρνησης και της αξιοκρατίας με καθαρά τεχνοκρατικά κριτήρια, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του «Καλλικράτη».

Αγαπητοί συνδημότες

• Ατενίζουμε το αύριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου με αισιόδοξο βλέμμα αντλώντας την αισιοδοξία αυτή από εσάς.

• Πιστεύουμε ότι είναι η στιγμή να επενδύσουμε μαζί στο μέλλον αυτού του Δήμου και να προβούμε στις απαραίτητες τομές ώστε να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

• Ισχυρός Άγιος Δημήτριος σημαίνει ισχυροί δημότες.

• Είστε για εμάς πηγή δύναμης και ανάπτυξης.
Περιμένουμε τις απόψεις σας για θέματα που αφορούν την πόλη μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση stinprotigrammi@gmail.com

Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί και να ανταλλάξουμε απόψεις επάνω στα προβλήματα του Δήμου μας στο εκλογικό μας κέντρο, Ανδ. Παπανδρέου 2 (πεζόδρομος ΙΚΑ) τηλ/φαξ: 210-9731750.

Σας ευχαριστώ

Γεώργιος Σταματόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου



Ποιός είναι ο Γιώργος Σταματόπουλος:

Γεννήθηκε στο Ραψομμάτη Μεγαλουπόλεως Αρκαδίας. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Δημητρίου το 1967 και είναι δημότης μέχρι σήμερα. Είναι πτυχιούχος Οικονομικού Τμήματος Νομικής Σχολής Αθηνών και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός. Το 1978 διορίστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών και το 1987 έγινε επιθεωρητής του ίδιου Υπουργείου. Ασκεί τα καθήκοντα του οικονομικού επιθεωρητού Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών (Εφοριών) και διενεργεί οικονομικούς και διαχειριστικούς ελέγχους στα ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, ΔΕΚΟ και στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμους και Κοινότητες). Έχει εργαστεί πάνω στα πραγματικά προβλήματα του Δήμου και συμμετέχει σε ΔΣ Συλλόγων και φορέων με ευαισθησία για το περιβάλλον. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Δημητρίου τα έτη 2007-2008. Είναι παντρεμένος με την Όλγα Πετιμεζά, που κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης και έχουν μια κόρη την Κωνσταντίνα, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου