29/7/10

ΜΗΝΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ κ. ΤΖΑΝΝΟ ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

Γράφει ο/η Δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσώνας



Στο τελευταίο και φαρμακερό συμβούλιο, τα είδαμε και τα ακούσαμε όλα και για τον Δήμαρχο κ.Γ. Θεοδωρόπουλο και για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Ηλ. Τζάνο [ που τελικά δεν έγινε λόγω απαρτίας]
 
Μόλις ανακοίνωσε ο πρόεδρος ότι αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο ο πρ. Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Γεωργόπουλος απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο ΗΛ, Τζάνο με έντονο ύφος άρχισε να φωνάζει... .Δήμαρχε και εσύ κ.Τζάνο στείλατε στην περιφέρεια κρυφά από το δημοτικό συμβούλιο την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση για το θέμα του αναψυκτηρίου Καραβιού ώστε να σας δοθεί η εντολή [πρώτον] να μας παραιτήσετε και δεύτερο να μην έχουμε δικαίωμα να συμμετέχουμε στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές χωρίς να μας ενημερώσετε.
 
Αυτά τα έκανες με το Δήμαρχο για να απαλλαγείτε από εμάς , ένα νε ξέρεις Δήμαρχε σε έχω γραμμένο στα ………… εσύ δεν είσαι Δήμαρχος παμπόνηροι και οι δύο άχρηστοι και ανίκανοι ,ειπώθηκαν και άλλα κοσμικά επίθετα αλλά δεν γράφονται εδώ .
 
Τον λόγο πήρε ο άλλος θιγόμενος από την απόφαση κ. Μάκης Φιλλόπουλος... Δήμαρχε και κ. Τζάνο επί χούντας οι προδότες φορούσαν κουκούλες να μη γνωρίζονται εσείς και οι δύο δεν είστε άξιοι ούτε κουκούλες να φορέσετε είστε προδώτες και άχρηστοι.
 
O Μεγαλοδήμαρχος φώναξε κοντά του τον ειδικό σύμβουλο Θανάση Κουφό και του μιλούσε κρυφά στο αυτί τι του έλεγε; να τον φυγαδεύσει από το υπόγειο . όπως και έγινε. ..Εγώ να προσθέσω μόνο ένα
 
[ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΑΡΧΕ Γ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΕ ΦΥΓΕ] Δεν σεβάστηκες τους θεσμούς, την αξιοπρέπεια της παράταξή σου και πρόδωσες τους ανθρώπους που σε στήριξαν.

video korner

1 σχόλιο:

  1. κάποιος πριν απο τις εκλογές του 2006 του ταχε γράψει του Θεοδωρόπουλου και είχε προβλέψει κατι τέτοια γεγονότα. Για να θυμηθούμε τις εφημερίδες του τότε (2006)

    ΑπάντησηΔιαγραφή