6/7/10

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ... ΑΛΛΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ

Διαβάσαμε στο άνω κάτω το εξής σχόλιο και είναι πραγματικά για γέλια.
Το παιχνίδι που παίζεται με τις παραλίες, δεν έχει όρια.
Εκεί που πληρώνεις είναι ΄μολυσμένη και στην ελεύθερη πλάζ είναι καθαρά.
Προφανώς λειτουργεί το σύστημα της θείας... Θάλασσας, αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν, έχουν την ευλογία των καθαρών νερών και οι ακριβώς διπλανή πλάζ των προνομιούχων με πληρωμή, κατοικείται από μικροοργανισμούς μικροβιακής μόλυνσης.
Αυτοί δεν είναι μικροοργανισμοί, το Δ.Ν.Τ είναι, μυρίστηκαν λεφτά και κατσικώθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Οι ιδιωτικών συμφερόντων πλαζ, “Α΄Πλάζ Αλίμου” (αριθμός 8) και “Ακτή του Ήλιου” (αριθμός 9) κρίνονται ακατάλληλες για κολύμβηση και μάλιστα από τις πλέον μολυσμένες θάλασσες της Αττικής. Αυτά σύμφωνα με ανακοίνωση (13/06/2008) του ΠΑΚΟΕ (Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών). Αξίζει της προσοχής μας η παρατήρηση ότι η Ακτή του Ήλιου είναι η μόνη “οργανωμένη” (επί πληρωμή δηλαδή) πλάζ της περιοχής που κρίνεται ακατάλληλη. Αντίθετα, η ελεύθερη δημοτική πλάζ “Λουτρά Αλίμου” (αριθμός 10) βρέθηκε κατάλληλη για κολύμβηση και μάλιστα με τους πιο μικρούς δείκτες μόλυνσης.

Δύο χρόνια μετά, τίποτα δεν έχει αλλάξει! Με ανακοίνωση του το ΠΑΚΟΕ επαναλαμβάνει και για φέτος την ακαταλληλότητα των δύο από τις τρείς πλαζ του Αλίμου. Μόνη κατάλληλη χαρακτηρίζεται και πάλι η ελεύθερη πλάζ “Λουτρά Αλίμου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου