20/7/10

ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΟΥΝΕ... ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ

Ανακοίνωση ίδρυσης νέας δημοτικής παράταξης στην Αργυρούπολη - Ελληνικό
Πριν καν ανακοινωθούν τα χρίσματα ή οι στηρίξεις από το ΠΑΣΟΚ, τον κομματικό φορέα του, ο Χάρης Πασβαντίδης, χρισμένος από τον απερχόμενο δήμαρχο Αργυρούπολης Δημήτρη Ευσταθιάδη διάδοχος της παράταξής του ΔΗ.ΠΡΟ.ΣΥ., σπεύδει τώρα να ανακοινώσει την ίδρυση νέας παράταξης με την ονομασία "Ελληνικό – Αργυρούπολη Σύγχρονη Πόλη" που προέρχεται, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, από τη συγχώνευση της ΔΗ.ΠΡΟ.ΣΥ. και της παράταξης "Ελληνικό Σύγχρονη Ανθρώπινη Πόλη" του π. δημάρχου Ελληνικού και τώρα επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ελληνικού Ν. Εφραιμίδη, επίσης μέλους του ΠΑΣΟΚ.

Η χρονική στιγμή της ανακοίνωσης των κινήσεων αυτών δημιουργεί σε κύκλους που ασχολούνται με τα δημοτικά δρώμενα την εύλογη απορία, αν ο κ. Χ. Πασβαντίδης με τον κ. Εφραιμίδη θέλουν να δημιουργήσουν για το ΠΑΣΟΚ τετελεσμένα γεγονότα και να προκαταλάβουν τις αποφάσεις του, ενόψει της αναμενόμενης ανακοίνωσης του προσώπου στο οποίο θα δοθεί το χρίσμα του Κινήματος.

Σε σχετική πάντως ερώτηση που έθεσε το «silvercity» στον έτερο υποψήφιο κ. Γ. Κωνσταντάτο, επικεφαλής του "Αγώνα για το Μέλλον" Ελληνικού - Αργυρούπολης εκείνος απάντησε: «Εμείς δεν βρισκόμαστε σε πανικό, ούτε κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις. Όπως έχω ήδη δεσμευτεί, τις όποιες επίσημες ανακοινώσεις μας θα τις κάνουμε, αφού πρώτα ο πολιτικός φορέας μας ολοκληρώσει τις σχετικές διαδικασίες του. Και αυτό θα γίνει, σε ανοιχτή πάντα επικοινωνία μας με τους πολίτες και όλες τις πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες ήδη μιλάμε, τόσο στην Αργυρούπολη, όσο και στο Ελληνικό».

silversity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου