31/7/12

“ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ”


"ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ –ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ» ΜΕ ΤΙΤΛΟ… ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑ"


ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»

Στις 13 Ιουλίου εφτά υπήκοοι, διαφορετικών Ευρωπαϊκών κρατών, αποτέλεσαν, την Ομάδα Πρωτοβουλίας, που, υπέβαλαν, επίσημο ΑΙΤΗΜΑ, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την καθιέρωση ως ΝΟΜΟΥ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, της «κατάστασης ανάγκης.»

Συγκεκριμένα, για να γίνει ΝΟΜΟΣ, «όταν υποδουλώνεται ένα κράτος μέλος και εξαθλιώνεται ο πληθυσμός του, από τα χρέη, (φτώχεια, κατάρρευση Υγείας, Παιδείας μείωση Μισθών, Συντάξεων κ.λ.π.) η πληρωμή του χρέους, παραμερίζεται. Και προηγούνται, οι ανάγκες, επιβίωσης του κράτους και του πληθυσμού.

H Eυρωπαϊκή Επιτροπή καταχώρησε το αίτημα και δεσμεύεται ν’ απαντήσει εντός δύο μηνών. Δηλαδή, μέχρις 10-9-2012.

Εφ’ όσον η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δεχτεί, την καταχώρηση της πρωτοβουλίας, θα χορηγηθεί στην «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» προθεσμία δώδεκα (12) μηνών, για την συλλογή των υπογραφών, του ενός εκατομμυρίου Ευρωπαίων πολιτών, που, χρειάζονται, για να εκκινήσει η διαδικασία ψήφισης, του Νόμου. Για όλη την διαδικασία, ορίστηκε, εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας, και πρόσωπο επικοινωνίας με την Ευρωπαϊκή επιτροπή, ο ποινικολόγος δικηγόρος Αλέξης Αναγνωστάκης.

Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» έχει συλλέξει 80.000 υπογραφές και διαβάζεται καθημερινά πάνω από 5.000 άτομα στο Facebook -twitter . Για την συλλογή των υπογραφών αυτών, ΖΗΤΑ, να τεθούν σε συναγερμό, οι Ευρωπαίοι Πολίτες και να συμπληρώσουν τις υπογραφές του ενός εκατομμύριου για την Ευρώπη της αλληλεγγύης στην διεύθυνση της Σεισάχθειας www.seisachtheia.gr - 1millionsignatures.eu

Η ψήφιση του ΝΟΜΟΥ, αποτελεί, την μόνη λύση, στο σημερινό αδιέξοδο ΚΑΙ για την Ελλάδα ΚΑΙ για την Ευρώπη.



ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Αποτελούμε Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών, κατ’ άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβώνας.

Αποτελούμαστε:

1. Belgium

A. Stavros Perdikis

B. Cesar Leonardo Chantraine

2. Cyprus

Lakis Christodoulou

3. Greece

Alexis Anagnostakis

4. Germany

Pierre Sarramagnan-Souchier

5. Italy

A. Antonio Parisella

B. Bruna De Paula

C. Luigi Davanzo

6. Portugal

Alcides Ramos Ferreira dos Santos

7. Romania

Antonios Tsesmetzis

8. Τhe Netherlands

A. Vivianne Baltus Teuben

B. Rinskje Jantje Petronella Spijkerman

Κανένα από εμάς τα μέλη, δεν είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Άπαντες τελούμε σε ηλικία που παρέχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ζούμε τουλάχιστον σε επτά διαφορετικά κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά τα παραπάνω.

Όλοι είμαστε υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εξετάσαμε και διαπιστώσαμε πως ο καταλληλότερος τρόπος προώθησης της αρχής και ιδέας της «κατάστασης ανάγκης κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είναι η σύσταση και λειτουργία της πρωτοβουλίας μας

Υποβάλλουμε πρόσκληση, προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να προτείνει Νόμο προς ψήφιση στο Ευρωκοινοβούλιο, με το εξής περιεχόμενο:

«Όταν κράτος-μέλος υποδουλώνεται από τα χρέη και εξαθλιώνεται ο πληθυσμός του, τα χρέη δεν προηγούνται. Διαγράφονται».

Αποτελούμε επίσημο διοργανωτή της πρωτοβουλίας.

Ορίζουμε εκπρόσωπο της Επιτροπής τον Alexis Anagnostakis.

Αναπληρωτή αυτού τον Lakis Christodoulou.

Τους εξουσιοδοτούμε να υποβάλλουν πρόσκληση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την Πρόταση του άνω Νόμου.

Αυτοί, θα είναι τα πρόσωπα επικοινωνίας με ρόλο συνδέσμου ανάμεσα στην Επιτροπή μας και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθ’ όλη την διαδικασία.

Τα μέλη της Επιτροπής


ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ "ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ"

Με εκπροσώπους τους έγκριτους ποινικολόγους Ανδρέα και Αλέξη Αναγνωστάκη άνοιξε το δρόμο της ενημέρωσης στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ζητήσαμε τη συμπαράσταση των συναδέλφων προκειμένου να βοηθήσουν την πρωτοβουλία των πρωτεργατών που θα απαλλάξει την χώρα μας από τα δεινά της καταστροφής.

Ο κ. Ανδρέας Αναγνωστάκης τονίζει την ισχυρή αποστολή της Σεισάχθειας να συγκεντρώσει ηλεκτρονικά 1.000.000 υπογραφές οι οποίες θα καλύπτουν γεωγραφικά τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Προηγείται η αξιοπρέπεια των λαών και διαγράφεται το χρέος.



"Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ" ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

«ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» (ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) είναι αναγνωρισμένη Κίνηση για τη ΔΙΑΓΡΑΦΗ του Απεχθούς Ελληνικού Χρέους. Ιδρύθηκε πριν από μερικούς μήνες και απέκτησε νομική προσωπικότητα με την υπ’ αριθ’ 715/2012 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Κίνησης, αποτελούν, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, εξέχουσα δημοσιογράφος, καταξιωμένος Συνδικαλιστής, γνωστή καλλιτέχνης και γυναίκα επιχειρηματίας, υψηλού κύρους.

Νομικοί εκπρόσωποι της «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ» είναι οι δικηγόροι ποινικολόγοι Ανδρέας Αναγνωστάκης και Αλέξης Αναγνωστάκης.



Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» έχει συλλέξει 80.000 υπογραφές και διαβάζεται καθημερινά πάνω από 5.000 άτομα στο Facebook -twitter . Για την συλλογή των υπογραφών αυτών, ΖΗΤΑ, να τεθούν σε συναγερμό, οι Ευρωπαίοι Πολίτες και να συμπληρώσουν τις υπογραφές του ενός εκατομμύριου για την Ευρώπη της αλληλεγγύης στην διεύθυνση της Σεισάχθειας www.seisachtheia.gr - 1millionsignatures.eu

ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑ!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου