11/7/10

OI ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Γράφει ο/η Δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσώνας
Οργανωμένοι πολίτες μέσου ΙΝΤΕΡΝΕΤ είπαν όχι μέσου ΔΕΗ να πληρώνουμε την καταχρεωμένη και καλοπληρωμένους καρεκλοκένταυρους. Δημοσιογράφους ,

Διοικητικά στελέχη και εκατοντάδες άλλους χαραμοφάηδες με εκπομπές που να θυμίζουν τριτοκοσμικές χώρες.

Μπαίνουν στα σπίτια μας και ταϊζουν όλες της οικογένειες με κουτόχορτο και τους ακριβοπληρώνουμε..Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ Περάσατε και περνάτε τέτοια αντιλαϊκά μέτρα πού κάνατε την κοινωνία να παραμιλάει, και αντί να αρχίσετε από την δημόσια διοίκηση ξεκινάτε από την φτώχια και από της υπερχρεωμένες οικογένειες.

Που πάτε; Και που το πάτε; Οι κοινωνία έφτασε στην απόγνωση .Δεν είναι δυνατόν να έρχεται ένας λογαριασμός της « ΔΕΗ»


ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΝΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟ

Με νέους τρόπους προσπαθεί οι κοινωνία και μεγάλες μάζες του πληθυσμού σήν οικονομική κρίση και την δυσχέρια.Εμπνευσμένη από την διαφθορά, τα σκληρά μέτρα, και την ατιμωρησία των υπευθύνων.
 Όλο και περισσότερα κινήματα πολιτών-οργανωμένα η μη αντιδρούν και δεν [πληρώνουν]Διόδια, ακριβά τσιγάρα, ΕΡΤ,ΜΕΤΡΟ,ΒΕΝΖΙΝΗ, Ιδιωτικές πλαζ, πάνε στα super market γεμίζουν τα καρότσια με ψώνια κα τα αφήνουν επιδεκτικά μπροστά στα ταμεία και φεύγουν.
Καταθέτουν τα χρήματα στο ταμείο παρακαταθηκών για να αποφύγουν να πληρώσουν την ΕΡΤ και τα άλλα προαναφερόμενα.
Η κοινωνία αναδεικνύει μια γενικευμένη αντίδραση στη νέα πραγματικότητα. Ένα άτυπο κίνημα πολιτών [ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ] ως η αντίδραση της γειτονιάς. Αυτά είναι μόνο η αρχή από την κοινωνία των δανειοληπτών, των ανέργων, από τα σκληρά και πρωτοφανή μέτρα που έφερε αυτή η κυβέρνηση στα νοικοκυριά [Λες και υπεύθυνη είναι οι πολίτες και όχι η ίδιοι οι κυβερνόντες που παραμένουν ατιμώρητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου