29/9/10

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ





Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων συμβούλων του «ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ  Ελληνικού – Αργυρούπολης»
 Με τους Ελληνικιώτες και Αργυρουπολίτες να έχουν κατακλύσει όχι μόνο το αμφιθέατρο του Συνεδριακού – Πολιτιστικού Κέντρου «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» της Αργυρούπολης και το χώρο του φουαγιέ του, αλλά ακόμη και τον έξω από αυτό υπαίθριο χώρο, ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής, 26-9-2010 η εκδήλωση της παρουσίασης του συνόλου σχεδόν  των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού Νίκης του «ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» Ελληνικού Αργυρούπολης.  Οι  68  από τους 74 συνολικά υποψήφιοι του συνδυασμού του Γιάννη Κωνσταντάτου που παρουσιάσθηκαν είναι - στη μεγάλη πλειοψηφία τους - νέοι και συγκροτούν ένα αρμονικό και δυναμικό σύνολο καταξιωμένων πολιτών από όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους αποφασισμένους  να αγωνιστούν με κοινό όραμα και συγκεκριμένους στόχους για το παρόν και το Μέλλον του νέου δήμου, με  τη σκέψη τους στον άνθρωπο και τις ανάγκες του και με το βλέμμα στην πόλη, το νέο Δήμο μας.
Στη σύντομη ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Κωνσταντάτος συνεχώς χειροκροτούμενος υπογράμμισε μεταξύ των άλλων τα εξής: «Δέχομαι ένα απίστευτο πόλεμο λάσπης. Κτυπήματα κάτω από την μέση από αυτούς που είναι γαντζωμένοι στην εξουσία. Από το κατεστημένο της πόλης και το παλαιοκομματικό σύστημα που με πολέμησε και με πολεμάει. Από αυτούς που ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν και τώρα συνασπίστηκαν εναντίον μου, εναντίον της νέας γενιάς, για να ανακόψουν τη νικηφόρο πορεία μας.  Τι επιδιώκουν όλοι αυτοί με τόσα χρόνια εξουσίας στην πλάτη τους και μας πολεμάνε τόσο λυσσαλέα. Τι θέλουν; Μήπως να μας εξοντώσουν πολιτικά, μιας και  είμαστε η μεγαλύτερη απειλή στη μάχη διατήρησης της καρέκλας τους;  Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, όση λάσπη και να μας ρίξουν. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η Αλλαγή έρχεται στις 7 Νοέμβρη για την νέα Εποχή, για τον Αγώνα της Ζωής,  για την Ανανέωση. Το μόνο που σας ζητώ είναι να κλείσετε τα αυτιά σας στις απίστευτες συκοφαντίες τους και να τους τις ανταποδίδετε με ένα χαμόγελο» είπε και συνέχισε:
«Οφείλω και μια απάντηση στην παράταξη των πολλών αρχηγών. Την παράταξη που άλλος είναι ο αρχηγός της στο Ελληνικό. Αυτός που  επί 4 χρόνια είχε αφήσει ελεύθερο το γήπεδο στον κύριο Κορτζίδη και τώρα  θυμήθηκε  να κατέβει υποψήφιος  δηλώνοντας ότι  κάνει κουμάντο εκεί και ότι θα υλοποιήσει τώρα  όσα δεν έκανε τότε ως δήμαρχος! Την παράταξη στην οποία έχουμε  τυπικά ως επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχό της, αλλά πίσω του έχουμε 3-4 πρώην και νυν δήμαρχους που φαίνεται ότι αποφασίζουν γι όλα. Μεταξύ αυτών έχουμε και τον υπεραρχηγό, ο οποίος καθοδηγεί και καθορίζει τα πάντα . Αυτός παίρνει τηλέφωνα τον κόσμο και τον παρακινεί να μη με ψηφίσει, αυτός κινεί τα νήματα και αυτός είναι που θα ευθύνεται αποκλειστικά για τις όποιες συνέπειες τυχόν θα έχει η διάσπαση της δημοκρατικής παράταξης που ο ίδιος προκάλεσε. Δεν κατανοούμε τον φόβο του να χάσει τον έλεγχο της εξουσίας και να επιβάλλει με το έτσι θέλω τις εντολές του.  Ας σεβαστεί όμως  τους νέους ανθρώπους, τη γενιά μας που βγήκε μπροστά  και που βέβαια  δεν ήταν υποχρεωμένη να πάρει την άδεια του για το αν θα πρέπει ή όχι να διεκδικήσει το μέλλον της και να πολεμήσει για τις αρχές και τα πιστεύω της. Μας αποκάλεσε στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου τους «νεόκοπους που έχουν το θράσος να διαφεντέψουμε τον δήμο». Είναι όντως  ειρωνεία να λέγεται αυτό από εκείνους που διαφεντεύουν για 40 τόσα χρόνια την Αργυρούπολη. Και θέλει να μας προσβάλλει, που ως νέοι τολμάμε να βγαίνουμε δυναμικά μπροστά, αντί  να μας συγχαίρει και να μας παροτρύνει για την Αγωνιστικότητα μας. Ας δει τουλάχιστον για να καταλάβει τα βιογραφικά των υποψηφίων μας με τους ικανούς και πετυχημένους επαγγελματίες στον στίβο της ζωής και όχι με τους καρεκλοκένταυρους επαγγελματίες πολιτικούς που ως ανακυκλωμένα υλικά συγκεντρώθηκαν για να διατηρήσουν για μια ακόμα 4ετία τις καρέκλες τους. Εμείς τον τιμήσαμε , αλλά αυτός θέλει να μας υβρίζει και να μας απαξιώνει που είμαστε νέοι, ξεχνώντας επιλεκτικά ότι και ο ίδιος όταν ξεκίνησε είχε την ηλικία μας.». Και  συνέχισε:  
«Όμως η  παγκόσμια πρωτοτυπία αυτών των εκλογών έχει να κάνει με τον δήμαρχο του Ελληνικού. Μέχρι εχθές έλεγε σε όλους τους τόνους ότι δεν ήθελε τον Καλλικράτη και την Αργυρούπολη μαζί με το Ελληνικό και ότι, δήθεν, η Αργυρούπολη δεν έχει τίποτα να προσφέρει στους δημότες του. Ακόμα και σήμερα διατηρεί  κρεμασμένα τα πανό του στην δεξαμενή της π. Αμερικανικής Βάσης που λένε όχι στην συνένωση του Καλλικράτη. Τώρα πολώνει τους Ελληνικιώτες λέγοντας ότι  το Ελληνικό είναι σαν το τελευταίο…. Γαλατικό Χωριό που αντιστέκεται στους…. Ρωμαίους κατακτητές, με αποτέλεσμα να  φωνάζουν - ευτυχώς λίγοι - στα πεζοδρόμια που τους συναντάω «έξω οι ξένοι από το Ελληνικό»! Ενώ λοιπόν λέει και κάνει όλα αυτά, ζητάει από τους Αργυρουπολίτες να τον ψηφίσουν για τον… Λαό . Νομίζω ότι πρέπει πρώτα να μας ξεκαθαρίσει, αν αγαπάει τον λαό της Αργυρούπολης και αν θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί  άλλη γλώσσα στο Ελληνικό και άλλη στην Αργυρούπολη. Εμείς στο 2010 δεν βλέπουμε γύρω μας, ούτε κατακτητές, ούτε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Βλέπουμε δύο δήμους με πολλά θετικά και αρνητικά στοιχεία που οφείλουμε να τους αγκαλιάσουμε ισότιμα για το καλό όλων των πολιτών. Και αν το μόνο επιχείρημα του κύριου Κορτζίδη είναι πως το Ελληνικό έχει δωρεάν τροφεία στους σταθμούς του, τότε δεσμεύομαι ότι από το 2011 θα έχει δωρεάν τροφεία και η Αργυρούπολη. Την πόλη που δεν θέλει  και για την οποία παραβλέπει σκόπιμα πως είναι έτη φωτός μπροστά από υποδομές και κοινωνικές υπηρεσίες. Ας  συγκρίνει λοιπόν την Αργυρούπολη των υποδομών με το δήμο τους της εγκατάλειψης και της κτιριακής ανυπαρξίας, που  ούτε ένα δημοτικό κτίριο δεν ανήκει στα περιουσιακά του στοιχεία, ενώ προσφέρει και λάθος υπηρεσίες, κάνοντας  κακό στον τόπο  και μη πείθοντας τελικά   κανένα ότι θα ενδιαφερθεί για το καλό των Αργυρουπολιτών …….»
 Τέλος, αναφερόμενος στο χώρο του π. αεροδρομίου του Ελληνικού, μεταξύ των άλλων,  τόνισε τα εξής:
«Έστειλα επιστολή διαμαρτυρίας  στον πρωθυπουργό δηλώνοντάς του ότι, όχι μόνο διαφωνώ με όσα δημοσιεύθηκαν πρόσφατα για το π. αεροδρόμιο, αλλά ως δήμαρχος θα πολεμήσω με κάθε τρόπο και μέσο να μην τσιμεντοποιηθεί ούτε ένα εκατοστό του. Δεν θέλουμε αυτό που ακούστηκε για τους  εμίρηδες. Εμείς  θέλουμε πράσινο και ζωή για τα παιδιά μας. Και αυτό κανείς δεν μπορεί να μας το αποκλείσει. Εγώ που έχω και την πολιτική στήριξη του ΠΑΣΟΚ τολμάω πρώτος να  διαφωνώ και να ενώνω τη φωνή μου με όλους όσους θέλουν να γίνει το  Μητροπολιτικό Πάρκο. Η ποιότητα ζωής των κατοίκων μας δεν παζαρεύεται και δεν έχει κομματικό προσανατολισμό. Κάτω λοιπόν τα χέρια από το π. Αεροδρόμιο . Λέμε ΝΑΙ στο Μητροπολιτικό Πάρκο όπως αυτό, για παράδειγμα, το ανέδειξαν στην πρόσφατη μελέτη τους οι ερευνητές του Πολυτεχνείου….»
 Και, καταχειροκροτούμενος συνεχώς,  ολοκλήρωσε την ομιλία του ως εξής:
«Αγαπητές Φίλες και φίλοι, εμείς κάψαμε τα πλοία όταν βγήκαμε στην ακτή και αποφασίσαμε ως νέοι άνθρωποι να  πάμε  μπροστά να Αγωνιστούμε με γνώση και δύναμη για το καλό του τόπου. Αν δεν σας πείσουμε, την επόμενη των εκλογών θα ξυπνήσουμε να πάμε όλοι στις δουλειές μας με ήσυχη την συνείδηση μας ότι δώσαμε τον Ωραίο Αγώνα. Αν κερδίσουμε, θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα για την Αλλαγή σελίδας , για τη Νέα Εποχή στον ενιαίο  Δήμο μας. Το μόνο που σας ζητώ είναι να μας εμπιστευθείτε και σας υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να το μετανιώσετε.  Θα  σας δικαιώσουμε…..»
Ακολούθησε η παρουσία καθενός από τις 68 υποψήφιες και υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού ΝΙΚΗΣ του «Αγώνας για το Μέλλον» κάτω από τα συνεχή ζωηρά χειροκροτήματα και  επιδοκιμασίες των πολιτών της Αργυρούπολης και του Ελληνικού.
Στην εκδήλωση έστειλε χαιρετισμό η αναπλ. Υπουργός Εξωτερικών Μ. Ξενογιαννακοπούλου που απουσίαζε στο εξωτερικό, ενώ παρέστησαν οι βουλευτές Β΄ Αθηνών κ.κ.  Χρ. Πρωτόπαπας και  Λ. Μίχας, Π. Ευθυμίου και Γ. Βούρος, Μέλη και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ κ. Χρ. Σωτηρόπουλος,  ο αντινομάρχης Αθηνών κ. Β. Κόκκαλης, ο υποψήφιος περιφ. Σύμβουλος με τον Γ. Σγουρό κ. Α. Γιαννάκης, ο π. υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού κ. Κ. Σαραφίδης, ο π. υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης με τη στήριξη της Ν.Δ, ο π. υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης με τη στήριξη της Ν.Δ. κ. Γ. Θωμαϊδης, ο π. αντιδήμαρχος Αργυρούπολης κ. Γ. Μπίκος, ο Δ/ντής του ΚΕΛΠΝΟ κ. Θ. Παπαδημητρίου, ο ανεξάρτητος σύμβουλος Αργυρούπολης κ. Γ. Σιέτος, ο πρόεδρος των Κρητών Ελληνικού κ. Δ. Σταματάκης, ο πρόεδρος του Γ.Σ.Α. κ. Β. Αυγερινός, ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Αργυρούπολης κ. Γ. Κοτσαντής,  πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων Ελληνικού και Αργυρούπολης,  καθώς και πολλοί υποψήφιοι σύμβουλοι άλλων δήμων.  






Τα στελέχη της παράταξης  “AΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ελληνικού – Αργυρούπολης» αποτελούν ένα αρμονικό σύνολο ενεργών πολιτών από όλους τους πολιτικούς,  κοινωνικούς, επιστημονικούς και επαγγελματικούς  χώρους που αγαπάνε πραγματικά την πόλη και έχουν αγωνία για το Μέλλον της.
Είναι άνθρωποι ικανοί, άφθαρτοι, επαγγελματικά καταξιωμένοι, γνώστες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία μας. Αποτελούν μια δυνατή και ενθουσιώδη ομάδα που μοιράζεται το κοινό Οραμα και Στόχους μας για το Μέλλον του Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Είναι όλες και όλοι τους  αποφασισμένοι να αγωνιστούν σθεναρά και διεκδικητικά για την υλοποίηση των Δεσμεύσεων μας υπηρετώντας  τις αρχές της αλήθειας, της δικαιοσύνης, της ηθικής, 

της διαφάνειας, της δημοκρατίας, της αξιοπιστίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης  με σεβασμό προς  όλους τους συνανθρώπους μας.
  

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ EΛΛΗΝΙΚΟΥ

  1. ΒΑΜΒΑΚΑ – ΓΟΥΡΔΟΥΡΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ                                       ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
  2. ΒΙΩΝΗ ΜΑΡΙΑ                                                                                  ΙΔΙΩΤ.  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  3. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ                                                     ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
  4. ΖΗΡΟΥ –ΦΙΛΙΟΥ ΠΑΓΩΝΑ                                                            ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ο.Α.           
  5. ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                                 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
6.      ΚΑΙΠΛΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                                            ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
7.      ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                                                                      ΦΟΙΤΗΤΗΣ                
8.      ΦΟΙΤΗΤΗΣΚΟΚΚΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ         HΛΕΚΤΡ. -  ΜΗΧΑΝΟΛ.  ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
9.      ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ – ΤΟΜΠΟΥΛΗ  ΧΑΡΑ                                                        ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ
10. ΜΑΚΡOΓΚΙΚΑΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ                                                              ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
11. ΜΑΜΑΛΗΣ    ΝΑΣΟΣ                                                                        ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
12. ΜΑΡΑΜΕΝΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ                                                                              ΗΘΟΠΟΙΟΣ
13. ΜΠΕΡΓΟΥΝΗ   ΒΙΒΕΤΑ                                            ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
14. NΤΕΛΗ  ΓΙΩΤΑ                                                                    ΥΠΟΨ. ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΑΣΟΕΕ
15. ΠΕΤΡΟΥ  ΜΑΝΟΣ                                                                                  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ
16. ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΧΡ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ                                           ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
17. ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ                                  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
18. ΣΙΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                            ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ  ΜΗΧΑΝ.-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
19. ΣΤΕΦΑΣ ΚΩΣΤΑΣ                                                               ΕΜΠΟΡ. ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΣ
20. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ                                                                                          ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
21. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗΣ                                                                    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
22. ΦΙΛΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                         ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤ. ΜΗΧΑΝ/ΦΗΣΗΣ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

  1.  ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΥ – ΤΖΑΚΟΥ ΑΜΑΛΙΑ                                    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  2. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ                                                                            ΙΑΤΡΟΣ
  3. ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ                                             ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  4. ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ          ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  5. ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                  ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ,  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΑ
  6. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ                  ΥΠΟΔ/ΝΤΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
  7. ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ                                                                    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
  8. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΩΡΑ                                                                    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
  9. ΖΑΧΑΡΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ                                                                              ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
10. ZΗΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ                                                                             ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
11. ΖΩΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                                       ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
12. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ                                             ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
13. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                                    IΔΙΟΚΤ. ΣΧΟΛΗΣ ΟΔΗΓΩΝ
14. ΚΑΛΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                                                    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
15. ΚΑΛΙΝΤΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                                                ΛΟΓΙΣΤΗΣ
16. ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΙΩΤΑ                                                                        ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
17. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΣ                                                                              ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ
18. ΚΑΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ                                                                              ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
19. ΚΑΤΣΑΓΩΝΗΣ ΘΩΜΑΣ                                                                     ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
20. ΚΕΣΕΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ                     ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
21. ΚΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑ                                                                         ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
22. ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ                               ΔΙΕΘΥΝΤΡΙΑ  ΟΤΕ  ΑΡΓΥΡ/ΛΗΣ
23. ΛΙΑΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                         ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ  ΤΗΛΕΠ/ΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ
24. ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΦΩΤΗΣ                           ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
25. ΜΗΤΣΙΟΣ ΒΑΙΟΣ                                                    ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ  ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
26. ΜΠΑΛΙΑΣ ΗΛΙΑΣ                                                                                               ΙΑΤΡΟΣ
  1. ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ                                                      ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
  2. ΝΙΚΟΘΟΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ                                      ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
29. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ-ΠΙΤΑΡΑΚΗ  ΑΘΗΝΑ                                   ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ  Τ.Ε.Ι.  
30. ΠΑΓΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                                                                  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
31. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                  ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
32. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ                                                                   ΨΥΚΤΙΚΟΣ
33. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ                                   ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ  ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ
34. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗ ΛΙΛΥ                                                                               ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
35.  ΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ                                                                                  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
36. ΡΑΜΑΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                    ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
37. ΣΟΥΛΤΑΝΗ ΝΙΝΑ                                                                             π. ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ
38. ΣΠΥΡΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ)                     ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
39. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ            ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ
40. ΣΤΕΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ                                                             ΙΑΤΡΟΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
41. ΣIΤΡΑ ΒΑΣΩ                                                                  XEIΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
42. ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ                                                                ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
43. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ                            ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
44. ΦΟΥΣΚΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ                                                  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
45. ΧΑΥΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                           ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΔΗΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου