15/9/10

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ


Με μια μεγάλη συγκέντρωση, που γέμισε αισιοδοξία τους φίλους της παράταξης, εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού – Αργυρούπολης στην Αργυρούπολη, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστήμιου Αντώνης Μωυσίδης που αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα προβλήματα της Αργυρούπολης και τόνισε: «υπάρχει άλλος δρόμος ! Κι αυτόν το δρόμο ανοίγουμε και προτείνουμε στους συμπολίτες μας με τη νέα μας Δημοτική Παράταξη και με μπροστάρη τον Χρήστο Κορτζίδη του οποίου η προηγούμενη θητεία ως Δήμαρχου ανταποκρίνεται απόλυτα στο κεντρικό μας σύνθημα «Πείρα- Συνέπεια- Αγώνας».

Ο Χρήστος Κορτζίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο νέος δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, όπως το οικονομικό, το περιβάλλον, η συντήρηση των υποδομών και των εγκαταστάσεων των δύο περιοχών, η καθαριότητα και το πράσινο, το κυκλοφοριακό αλλά και η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός.

Όπως σημείωσε « δε βλέπουμε μόνο τις δυσκολίες που πηγάζουν από τις αντιλαϊκές πολιτικές που επιβάλλονται από την τρόικα, την κυβέρνηση και τις πολιτικές δυνάμεις που την υπηρετούν αλλά βλέπουμε και τις δυνατότητες που υπάρχουν για να δουλέψουμε, να παλέψουμε, να κερδίσουμε, να δημιουργήσουμε με αισιοδοξία & εμπιστοσύνη στις λαϊκές δυνάμεις».

Ο Χρήστος Κορτζίδης κάλεσε τους πολίτες να κρίνουν με ποια δημοτική αρχή ο δήμος μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός, υπογραμμίζοντας ότι στις άλλες παρατάξεις θα βρουν δυνάμεις που έχουν ευθύνες, που έχουν συμβιβαστεί.

«Ο λαός της πόλης εμπιστεύτηκε διαχρονικά συγκεκριμένες δυνάμεις για να διαχειριστούν τα δημοτικά πράγματα. Στις δυνάμεις αυτές έδωσε τέτοια δύναμη που να θεωρούν λίγο πολύ την πόλη ως δεδομένη. Εμείς τώρα διαπιστώνουμε ότι ένα σημαντικό κομμάτι του λαού της Αργυρούπολης, δεν είναι ευχαριστημένο από την κατάσταση που υπάρχει και χρεώνει ευθύνη σε αυτούς που διαχρονικά διαχειρίστηκαν τα πράγματα. Θέλει να αλλάξει αυτή την κατάσταση. Η συγκυρία που έχει διαμορφωθεί, δίνει τη δυνατότητα στις 7 Νοεμβρίου αυτό να γίνει πραγματικότητα. Εμείς, σαν παράταξη, θέλουμε και μπορούμε να εκφράσουμε αυτή την προοπτική», είπε απευθυνόμενος στους πολίτες της Αργυρούπολης και τελείωσε την ομιλία του καλώντας τους στη δράση: «Σας καλούμε όλους να βοηθήσετε

Με την κουβέντα και την ενημέρωση. Με την πλαισίωση του ψηφοδελτίου μας. Με τη συμμετοχή σε ομάδες δουλειάς και επιτροπές.

Ας δουλέψουμε ο καθένας σαν να εξαρτάται από αυτόν τον ίδιο το αποτέλεσμα. Ας το κάνει ο καθένας προσωπική του υπόθεση…Στη δύσκολη εποχή που έχουμε μπροστά μας

Δίνουμε τη μάχη στο νέο δήμο, με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις λαϊκές δυνάμεις.»


Εκλογικά Κέντρα: Λ. Ιασωνίδου 50 Ελληνικό, Λ. Κύπρου 62Α Αργυρούπολη

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9647547, 210 9647433

http://www.dselar.gr/, mail: info@dselar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου