28/9/10

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ MUAI THAI ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΗ ΠΕΛΟΥΜΠΗ

Ακόμη ένας Παγκόσμιος τίτλος στο MUAY THAI από τη Φανή Πελούμπη


Την αποθέωση γνώρισε, στο κατάμεστο θέατρο Βράχων Βύρωνα «Άννα Συνοδινού», όπου διοργανώθηκαν τα «Παναθήναια 2010», η παγκόσμια πρωταθλήτρια μας στο MUAY THAI Φανή Πελούμπη.

Η 26χρονη Βυρωνιώτισσα αθλήτρια του συλλόγου Παναθήναια, μετά από σπουδαία εμφάνιση πρόσθεσε άλλον έναν παγκόσμιο τίτλο (18 συνολικά) στη συλλογή της, με τη νίκη της επί της αθλήτριας GIZEM AKARSOU από την Τουρκία, στην κατηγορία των 52κ..

Την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου και της ζώνης World Title General Tienchal Sirisumpan, στην Φανή Πελούμπη, έκανε ο Παναγιώτης Κόνσουλας υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα με τον συνδυασμό “Βύρωνας Καθαρή Επιλογή”.

Νωρίτερα, ο Παναγιώτης Κόνσουλας, τιμήθηκε από την Πρεσβεία της Ταιλάνδης και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Muay Thai MuayBoran Βαγγέλη Ξανθάκη, για τη συμβολή του στην φετινή διοργάνωση.

“Η νέα μεγάλη επιτυχία της Φανής Πελούμπη, αντανακλά σ’ όλον τον Βύρωνα και την αθλούμενη νεολαία του. Όλοι μας, παρακολουθήσαμε μια εντυπωσιακή διοργάνωση, που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη μας και την πρωταθλήτρια μας να επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την κυριαρχία της στο άθλημα», δήλωσε μετά την επιτυχία της Φανής Πελούμπη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου