31/10/10

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ


Μπροστά στην κάλπη.

Αποχή σημαίνει ανοχή!
Με τον Κορτζίδη από την πρώτη Κυριακή !

Καθώς πλησιάζουμε στην ώρα της κάλπης πολλοί έχουν  κάνει ήδη την επιλογή τους.
Παρ’ ότι στο δήμο μας το φαινόμενο της αποχής δεν έχει την έκταση που συναντά κανείς σε άλλους δήμους αξίζουν μερικά σχόλια για όσους σκέφτονται να απέχουν.
Συνήθως καθαρίζουν μ’ ένα «δε βαριέσαι» ή μ’ ένα «όλοι ίδιοι είναι» ή στην καλύτερη περίπτωση «αφού έτσι κι αλλιώς δε γίνεται τίποτε».
Βεβαίως με το «δε βαριέσαι» δύσκολα τα βάζεις αλλά η πείρα της τετραετίας διδάσκει ότι δεν είναι όλοι ίδιοι και ότι μπορεί να γίνουν πολλά εκεί που φαίνεται πως δε γίνεται τίποτε.
Αντισταθήκαμε με επιτυχία στα σχέδια για το αεροδρόμιο. Βοήθησε η στάση μας να μην πουν κι άλλοι «τσιμέντο να γίνει».
Ανοίξαμε με τη συνδρομή πολλών το δρόμο για την παραλία.
Υπερασπιστήκαμε τον Υμηττό από τα σχέδια καταστροφής του.
Ανοίξαμε την 129 στους πολίτες όταν άλλοι έλεγαν «είναι νωρίς ακόμη».
Ήμασταν μαζί με τους ενεργούς πολίτες. Γίναμε φωνή τους!
Στο Ελληνικό & την Αργυρούπολη ο πολίτης έχει επιλογή ακριβώς γιατί δεν είμαστε ίδιοι !!
Όσοι απέχουν από την κάλπη, με όποια δικαιολογία, θα χάσουν την ευκαιρία που έχουν να πουν την Κυριακή ο βράδυ «έκανα το σωστό, βοήθησα να ακούγεται δυνατά οι φωνή αυτών που αντιστέκονται, σ’ όσα ετοιμάζονται για την περιοχή μας!, Βοήθησα μια δύναμη που μπορεί να νοικοκυρέψει το Δήμο μου! » Αποχή σημαίνει ανοχή πολιτικών που σχεδιάζονται μακριά από τον πολίτη και σε βάρος του!
Δυο λόγια για όσους σκέφτονται «καλός ο Κορτζίδης & σίγουρος νικητής. Θα τον ψηφίσω τη δεύτερη Κυριακή & την πρώτη θα ψηφίσω ότι λέει το κόμμα μου, ο φίλος μου ή ο συγγενής μου.» Σεβαστή η επιλογή του καθένα αλλά γιατί να μην πει «από την πρώτη Κυριακή στηρίζω αυτόν που πιστεύω ότι μπορεί καλύτερα απ΄ τους άλλους να διαχειριστεί τα δημοτικά πράγματα, να διεκδικήσει, να ατισταθεί». Οι δημοτικές εκλογές δεν είναι για να μετρούν την επιρροή τους τα κόμματα. Είναι για να εκλέγονται δημοτικές αρχές ικανές και αξιόπιστες.
Από την πρώτη Κυριακή λοιπόν
Δυνατά σε Ελληνικό & Αργυρούπολη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου