3/11/10

ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010
Κάλπες για την ανάδειξη του 33μελές Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού - Αργυρούπολης, του 11μελούς συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Ελληνικού και του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής. Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα διεξαχθούν σε δύο σχολεία, στο 1ο Δημοτικό (Χρ. Τραπεζούντος & Ιασωνίδου) και στο 1ο ΕΠΑ.Λ. (Λ. Βουλιαγμένης & Ελ. Βενιζέλου). Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7 το πρωί και θα λήξει στις 7 το απόγευμα.
Οι παρατάξεις που είναι υποψήφιες για το δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης:
• «Αναγέννηση Ελληνικού – Αργυρούπολης» με επικεφαλής τον Γιάννη Τσαρπαλή
• «Αγώνας για το Μέλλον Ελληνικού – Αργυρούπολη» με επικεφαλής τον Γιάννη Κωνσταντάτο
• «Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης» με επικεφαλής τον Χρήστο Κορτζίδη
• «ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ:Σύγχρονη Πόλη» με επικεφαλής τον Χάρη Πασβαντίδη
• «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Θοδωρή Λιάππη.

Πώς ψηφίζουμε
Για την εκλογή δημοτικών συμβούλων στον ενιαίο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης ο εκλογέας που ψηφίζει στο Ελληνικό μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ ενός ή δυο ή τριών υποψηφίων του Ελληνικού και υπέρ ενός υποψηφίου από την Αργυρούπολη.
Επίσης, ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ ενός ή δυο υποψηφίων του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας.
Εκτός της αστυνομικής ταυτότητας οι ψηφοφόροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το διαβατήριό ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές. Η «κομμένη» ταυτότητα είναι αποδεκτή.
Στρατιωτικοί και σώματα ασφαλείας χρησιμοποιούν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.
Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλουν να προσκομίσουν έγκυρο αποδεικτικό ταυτότητας ή διαβατήριο.
Ομογενείς και αλλοδαποί Υπήκοοι Τρίτων Χωρών οφείλουν να προσκομίσουν τίτλο μόνιμης διαμονής σε ισχύ και ισχυρό διαβατήριο όπου τούτο απαιτείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου